Prima agenţie de videochat din lume, fondată în România. Succesul din spatele afacerii cu modele independente

Prima agenţie de videochat din lume, fondată în România. Succesul din spatele afacerii cu modele independente

Românii şi-au câştigat pe drept renumele de lideri mondiali în îndustria videochat-ului, cu cele mai multe modele din lume. Inovaţia, femeile frumoase şi investiţiile sunt motivele principale pentru care la noi se câştigă şi cei mai mulţi bani în domeniu.

Iar după 12 ani de experienţă în domeniu, managerii unuia dintre cele mai de succes studiouri din ţară, AVC Studio, au deschis în primăvara acestui an prima agenţie de videochat din lume, Gloria Agency. La 350 de mii de euro se ridică investiţia din sediul de peste 800 de metri pătraţi iar conducerea se aşteaptă să o amortizeze chiar în acest an.

„Este o investiţie care garantează site-ului partener, Jasmin, un anumit nivel de calitate iar modelelor, condiţii de top. Sediul are 18 camere de lucru, dotate cu echipamente de peste 40.000 de Euro, pentru că am înţeles necesitatea unei investiţii substanţiale şi legalitatea totală a afacerii. Vrem ca modelele cu care colaborăm să îşi poată cumpăra o casă, să poată face un credit, să fie asigurate medical şi să aibă taxele plătite la stat”, susține Liviu Berbece, director financiar al Gloria Agency.

Job-ul prinde tot mai mult printre tinerele dornice de câştiguri mult peste medie. Îşi fac programul după cum doresc şi mai ales în funcţie de veniturile pe care vor să le obţină, muncesc într-o locaţie exclusivistă, primesc training şi ajutor specializat ori de câte ori au nevoie. Iar investiţiile agenţiei sunt justificate prin câştiguri fabuloase.

„Dacă în prezent plătim peste 100.000 de lei lunar către bugetul de stat și avem o cifră de afaceri până acum de 5.000.000 de lei, în 2018 estimăm că vom avea o cifră de afaceri de peste 15.000.000 de lei și vom ajunge să plătim peste 250.000 de lei în fiecare lună statului. E explicabil, având în vedere că în doar 3 luni am reuşit să ducem două dintre modelele cu care colaborăm în top 3 Jasmin”, mai spune Liviu Berbece.

O echipă întreagă lucrează însă pentru ca să se ajungă la astfel de sume. Pe lângă modele, există angajaţi care se ocupă de partea tehnică, programatori, fotografi, specialişti în make-up şi hair-style, marketing. Managerii estimează că vor avea peste 100 de colaboratori până la finalul anului. Iar modelele, deşi stabilesc singure cât timp dedică muncii, ca să poată ajunge la câştiguri de 5.000 de euro trebuie să aibă, ca toată lumea, un program de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână.

„Job-ul de model glamour, adult sau non-adult, nu este la îndemâna oricui. Trebuie să ştii un minim de engleză şi să dedici suficient timp muncii. Nu poţi veni două ore pe săptămână în agenţie şi să te aştepţi să te îmbogăţeşti. În plus, încă există idei preconcepute legate de această meserie. Noi avem însă modele non-adult care câştigă mii de euro lunar, mai mult decât modele adult, doar pentru că au înţeles foarte bine factorii psihologici care îi aduc pe clienţi la ele”, susține Andreea Iordache, director operaţional al Gloria Agency

Drumul de la studio la prima agenţie de videochat din lume nu a fost unul simplu. A plecat de la o idee, au urmat studii de piaţă, elaborarea conceptului şi abia apoi s-a început lucrul la sediul din Piaţa Unirii.

„În 2015 am decis să venim cu un concept nou în piaţă. Timp de doi ani am pus bazele acestuia şi anume prima agenţie de modele independente din lume. Ideea a venit în urma unui proiect cu Jasmin Agency, când am realizat că site-urile de profil au nevoie de agenţii, nu de studiouri. Iar diferenţele între cele două se văd în investiţiile făcute şi în sprijinul oferit modelelor, astfel încât acestea să poată atinge la veniturile mari vehiculate peste tot. Mulţi vorbesc despre câştiguri de mii de euro lunar, puţini explică şi cum se ajunge la aceste sume”, a mai spus Liviu Berbece.

Noul sediu este situat în centrul capitalei, într-o clădire de birouri. În acest fel, conducerea agenţiei se asigură că poate oferi modelelor colaboratoare confidenţialitate şi siguranţă 100%. Iar până la finalul anului managerii intenționează să deschidă încă două agenţii. Unul dintre proiecte este deja finalizat şi va fi inaugurat la finalul lunii septembrie.

  1. Minciuni gogonate … Eu am lurat la ei si nimic nu e adevarat … Am lucrat si sambetele si si duminicile .. abia am reusit sa adun 400 de euro .. ei castiga mii de euro dupa fiecare fata … Trebuie sa-ti bagi vibratoare imense si vaginal si si anal ca sa castigi ceva … Iar la non-adult nu castigi mai nimic … Sa fim seriosi … cine te plateste fara sa te dezbraci ? … abureli … Plus ca iti vei ditruge complet libidoul personal si nu mai vrei sex dupa 8-10 ore de frecat si penetrat … Iar sotul sau prietenul va simtii asta … Nu se merita deloc …

    Raspunde
  2. Nu sunt deloc minciuni gogonate. Chiar se castiga foarte bine din videochat, cu mult mai bine decat in orice alta multinationala din Bucuresti.

    Raspunde
    • Serios ? … Salariul minim actual in Romania e 316 Euro, cred ca 400 nu e”foarte bine” avand in vedere ceea ce trebuie sa faci si ce sa „bagi” in tine … plus ca-ti distrugi viata sexuala ! … Voi castigati mii de Euro dupa fiecare fata, iar lor le dati maruntis .. Altfel cum puteti amortiza intr-un an investitia de 350 000 de Euro ? … Marketing fals ! …

      Raspunde
      • Dana, iti inteleg frustarea. Studiourile de videochat se lauda mereu cu venituri foarte mari pentru modelele lor, insa uita sa mentioneze si faptul ca pentru acesti bani acestea trebuie sa dea dovada de ambitie, perseverenta, rezistenta la efort si implicare foarte mare. Banii nu se fac usor, insa modelele cu experienta si personalitate placuta reusesc sa-si puna deoparte sume frumusele. Bine, ele au nevoie si de foarte multa promovare din partea studioului pentru care lucreaza.

        Raspunde
  3. De ce safaci videochat de la studio cand poti face de acasa impreuna cu partenerul.

    Raspunde
  4. Pana la urma, fiecare are dreptul sa aleaga ce doreste in viata, chiar daca este vorba de videochat. Au aparut multe informatii legate de castigurile in acest domeniu si poate si de asta a devenit un domeniu atat de cautat.

    Raspunde
  5. Videochatul este un domeniu care starneste tot mai mult interesul tinerelor, pentru ca promite multe. Nu stiu cat este de ofertant sau nu, nici nu le judec pe cele care fac asta, dar cred ca iti trebuie curaj si poate o anumita personalitate ca sa faci asta. Eu nu am considerat niciodata videochatul o optiune.

    Raspunde
  6. Pentru orice model nou, alegerea studioului potrivit este foarte important. Trainingul si mediul in care lucrezi sunt lucruri extrem de importante, chiar decisive pentru realizarea unor venituri cu adevarat de invidiat

    Raspunde
  7. Bine spus. Cel mai important cand alegi sa incepi aceasta meserie este sa alegi studioul de videochat potrivit. Trebuie sa fie un studio serios, care sa iti ofere suport, care sa iti ofere un comision ok, iar plata sa se faca mereu la timp

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.