REDUCERI și GRATUITĂȚI pentru TINERI, în țară și străinătate, printr-un card nebancar

REDUCERI și GRATUITĂȚI pentru TINERI, în țară și străinătate, printr-un card nebancar

Tinerii până în 30 de ani pot beneficia de reduceri și gratuități, în țară și strănătate, prezentând doar un card nebancar. Nu se plătește nimic nici pentru emiterea lui.

Cardul Euro26, căci despre el este vorba, face parte din rețeaua europeană  European Youth Card Association (EYCA), oferind posesorilor lui toate avantajele reţelei europene, urmând principiul reciprocității. Reducerile sunt consistente, ajungând chiar la gratuitate.

 

Cardul Euro26  este de două tipuri- Clasic și Student- și oferă posesorilor:

– accesul la o reţea de comercianţi acceptaţi, peste 60.000 în toată Europa, de unde se pot achiziționa bunuri şi servicii cu un discount dinainte anunţat:

http://euro26.ro/all-discounts/

– accesul la o multitudine de proiecte şi evenimente special create de către organizaţiile partenere EYCA:

http://euro26.ro/evenimente-tineri/

Cardul Euro26 se emite gratuit tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 30 de ani, dată la care posesorul cardului împlineşte vârsta de 30 de ani fiind ultima zi în care cardul mai poate fi folosit. Acesta are o valabilitate de 4 ani, el putând fi reînnoit în mod gratuit.

Cardul Euro26 poate fi obţinut completând formularul disponibil pe www.euro26.ro sau în aplicaţia Euro26 disponibilă gratuit în Google Play (click pe link):

http://euro26.ro/ia-ti-cardul/

După completarea formularului şi validarea adresei de email a posesorului, cardul virtual Euro26 este activat în aplicaţia de mobil, iar în termen de 10 zile lucrătoare el va fi primit şi fizic la adresa specificată de posesor.

Accesarea unui discount din reţeaua de discounturi EYCA se face prezentând comerciantului Cardul Euro26 valid. În cazul în care comerciantul refuză să acorde discountul, chiar dacă el face parte din reţeaua de discounturi EYCA acest lucru poate fi anunţat la numărul de telefon: 021.405.06.02.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.