România, sub COD GALBEN de NINSORI și VÂNT puternic: Primul WEEKEND din 2017 a început cu TEMPERATURI de până la -21 de GRADE

România, sub COD GALBEN de NINSORI și VÂNT puternic: Primul WEEKEND din 2017 a început cu TEMPERATURI de până la -21 de GRADE

Primul weekend din 2017 a înghețat toată România, chiar dacă doar jumătatea sudică se află sub atenționare meteo de vânt puternic și ninsori.

Vremea va fi geroasă pe tot parcursul zilei de sâmbătă, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între -16 și -10 grade. În estul și sud-estul țării, cerul va fi noros și temporar va ninge, iar în restul țării, înnorările vor fi temporare, iar ninsori slabe se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări în Moldova, estul Munteniei şi Dobrogea şi în zonele de munte, cu viteze ce vor depăşi pe arii restrânse 60-70 km/h, iar pe crestele montane va fi tare şi va depăşi 80-90 km/h.

Duminică, vremea va fi geroasă pe tot parcursul zilei în mare parte a țării cu temperaturi cuprinse între -17 și -15 grade, iar temporar vor exista ninsori în pare parte a țării.

Vremea în Arad și în Timișoara se va menține între -12 și -9 grade, cu unele intensificări ale vântului și izolat, în zonele joase, vor exista condiții de ceață și depuneri de chiciură.

Foto: meteoromania.ro

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.