Scandal la Casa Regală Britanică: Prințul Charles, la un pas de divorțul de Camilla. Regina: „Nu-i dau niciun cent”

Scandal la Casa Regală Britanică: Prințul Charles, la un pas de divorțul de Camilla. Regina: „Nu-i dau niciun cent”

Prinţul Charles este hotărât să divorţeze de partenera sa de viaţă, Camilla, scrie revista Globe.

Dar se pare că Ducesa de Cornwall nu vrea să părăsească familia regală oricum şi pretinde o sumă uriașă de bani pentru a nu oferi presei toate secretele murdare adunate în ultimii 30 de ani, de când şi-a început relaţia amoroasă cu Charles.

Potrivit International Business Times, regina nici nu vrea să audă de așa ceva și este hotărâtă să nu-i dea Camillei absolut niciun ban.

Se pare că decizia de a divorţa a fost luată după ce Camilla şi Charles au mers în turneul canadian, în contextul în care William şi Kate au primit un val de cronici favorabile în urma unui turneu similar efectuat în Noua Zeelandă şi Australia.

Charles şi Camilla nu au prea vrut să plece în acest turneu care, potrivit Camillei, ar fi trebuit să le facă bine la imagine. După doar trei zile, Charles s-ar fi decis să-şi facă bagajele şi să plece de lângă soţia lui, scrie acelaşi tabloid. Într-un articol de la începulul lunii iunie presa britanică ar fi atras atenția că ea ar fi cam „atașată” de gin.

„Asta a dus la numeroase certuri între ei, iar Charles turba de furie de câte ori soţia lui golea câte-un pahar de gin”, a declarat un apropiat al Casei regale pentru Globe.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.