SUTE de şoferi arădeni, SANCȚIONAȚI! S-au aplicat amenzi în valoare de aproape 70.000 de lei

SUTE de şoferi arădeni, SANCȚIONAȚI! S-au aplicat amenzi în valoare de aproape 70.000 de lei

Poliţiştii locali arădeni desfăşoară zilnic acţiuni de sancţionare a şoferilor care parchează neregulamentar.  Numărul de maşini parcate pe pistele pentru biciclişti,  sub semnul „oprirea interzisă”,  în staţiile mijloacelor de transport în comun, pe linii de tramvai, pe trecerile pentru pietoni, ori care blochează accesul în parcări ori în incinta unor imobile, este tot mai mare.

Tocmai pentru a descuraja acest fenoment în creştere, agenţii Poliţiei Locale Arad sancţionează în permanenţă şoferii indisciplinaţi, informează Primăria într-un comunicat de presă.

Amenzile nu sunt deloc de neglijat. Conform Codului Rutier, oprirea neregulamentară este sancționată cu două sau trei puncte-amendă, adică 250 sau 375 de lei, plus două puncte de penalizare, în timp ce staționarea neregulamentară este sancționată cu patru sau cinci puncte-amendă, adică 500 sau 625 de lei, plus trei puncte de penalizare.

De la începutul acestui an, numai pe Bulevardul Revoluţiei poliţiştii locali au aplicat nu mai puţin de 238 de sancţiuni şoferilor care au parcat neregulamentar. Cuantumul amenzilor se ridică la aproape 70.000 lei, anunță municipalitatea.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.