Trei sportivi arădeni dornici să îşi depăşească propriile recorduri personale, la „100 miles of Istria Ultratrail”

Trei sportivi arădeni dornici să îşi depăşească propriile recorduri personale, la „100 miles of Istria Ultratrail”

Un erou se află în fiecare dintre noi, trebuie doar să îl descoperim, să îl încurajăm să iasă la suprafaţă, să îi testăm limitele, să suferim, să ne ridicăm de fiecare dată şi ce e cel mai important să nu ne dăm bătuţi niciodată.

Trei sportivi arădeni dornici să îşi depăşească propriile recorduri personale, Raul Clinciu, Ambruş Kalman şi Lucian Dincea, au pornit în cursa nebună de 100 de mile (171 km) la competiţia sportivă „100 miles of Istria Ultratrail” din Croaţia, care a avut loc în perioada 7-9 aprilie.

Cursa a durat aproximativ 42 de ore, timpul limită de parcurgere a acesteia fiind de 48 de ore, cuprinzând 2 nopţi de alergare, cu checkpoint-uri bine stabilite. Cu fiecare experienţă de alergare devii un alt om, descoperi noi orizonturi şi apreciezi tot mai mult timpul petrecut cu tine însuţi.

Unii dintre ei au mai încercat să termine cursa anii trecuţi, fiind nevoiţi să abandoneze din cauza accidentărilor. Dar nu au abandonat definitiv. Şi-au construit în minte visul în minte şi nu s-au oprit până ce nu a devenit realitate.

În prezent, sportivii se pregătesc pentru alte competiţii dificile, adevărate provocări. Le dorim mult succes pe mai departe! Sportul adună prieteni frumoşi!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.