Un apartament gratuit închiriat pentru un tânăr medic arădean

Un apartament gratuit închiriat pentru un tânăr medic arădean

O inițiativă frumoasa a celor de la Arad Plaza menită să tragă un semnal de alarmă legat de exitul medicilor tineri din România care a ajuns la o cota alarmantă: la fiecare 6 ore, un medic pleacă din România.

Wallberg Properties, un dezvoltator arădean cu investiții în Arad, Timișoara și Brașov a avut o idee neobișnuită pentru mediul de afaceri local: un apartament gratuit închiriat pentru un tânăr medic arădean. Chiar dacă această acțiune nu are forță de a modifica dramatic acest trend al exitului medicilor din România, este o inițiativă care ne face să conștientizăm cât de importantă este implicarea politicului și economicului în păstrarea acestor oameni valoroși de care depinde sănătatea și viitorul României.

Iar această campanie de conştientizare are un rezultat. Un tânăr medic va locui într-unul din frumoasele apartamente din Arad Plaza, disponibile din această iarna.

Reprezentanții Arad Plaza ne-au comunicat că au primit o listă de recomandări de medici care să rămână în Arad. Și pentru a asigura transparența campaniei, publicul va alege între doi medici.

Uneori, micile acțiuni înseamnă mari bucurii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.