Un deceniu de „Speranțe” (GALERIE FOTO)

Un deceniu de „Speranțe” (GALERIE FOTO)

Expoziția de icoane pe sticlă realizate de elevii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Arad (fosta Școala Specială) împlinește 10 ani de la primul vernisaj. Sunt 10 ani de „Speranțe”, speranțe concretizate în generații de absolvenți care au beneficiat de o metodă inedită de terapie și integrare socială, dar și într-un proiect pentru care a muncit de-a lungul anilor o echipă inimoasă de cadre didactice.

„Îmi aduc aminte de prima ediție de parcă ar fi fost ieri. Atunci când am început acest proiect visam doar să avem culori care să nu fie mucegăite și, poate, câteva cioburi de geam pe care să pictăm. Speram atunci că elevii implicați în proiect vor avea o ocupație într-o activitate obișnuită de terapie. Apoi, după primul vernisaj, primind și sprijinul financiar al Consiliului Județean, am început să credem că proiectul și rezultatele muncii noastre pot fi altele, cu mult mai mari. Așa am ajuns la a zecea ediție”, a declarat coordonatorul expoziției, prof. Silvia Iercoșan.

Vernisajul a avut loc miercuri, 9 aprilie 2014, la Atrium Mall Arad, etaj I, lângă „Strudel Ice Coffee”. Expoziția va fi deschisă până în data de 30 aprilie 2014.

Proiectul este finanțat de Consiliulul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad.

Parteneri: Atrium Mall Arad, Asociația Alianța pentru Copii, Asociația Integra, Asociația Înțelege Autismul.

Partneri media: aradon.ro, newsar.ro, Jurnal Arădean.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.