USR are la Nădlac o nouă organizație

USR are la Nădlac o nouă organizație

Uniunea Salvați România a mai crescut cu o organizație în județul Arad. Grupul de inițiativă coordonat de Tibor Szuchanszki a constituit filiala locală a USR Nădlac.

Evenimentul a avut loc joi, 15 martie, în prezența unei delegații a organizației județene Arad. S-au deplasat la Nădlac președintele Vlad Botoș, deputatul Sergiu Vlad, vicepreședinții Ion Stan și Răzvan Anghel, coordonatorul județean Gheorghe Filimon, membri ai biroului județean precum și simpli  membri și simpatizanți.

În urma alegerilor pentru organele de conducere, Tibor Szuchanszki a devenit președinte al organizației USR Nădlac. Cristina Pop-Matuș este vicepreședinte iar Maria Faur completează biroul local al unei organizații alcătuite în proporție de 75% din femei.

„Prima dată i-am cunoscut pe cei din USR Arad la protestele legate de legile justiției. Atunci am decis să mă implic activ în viața politică, alături de ei și de alți cetățeni ai orașului Nădlac. Pentru că vorbim de o localitate cu oameni harnici și cu o bogată tradiție multiculturală, îmi doresc să cresc organizația și să îi atrag pe cât mai mulți din locuitorii orașului alături de noi. Pentru USR este esențială deschiderea către cetățeni, colaborarea cu aceștia, deoarece ei sunt cei care trebuie să aleagă cum este administrată o comunitate locală. Deciziile conducerii trebuie să fie bazate pe nevoile și doleanțele oamenilor, nu invers. Aceasta este politica pe care îmi doresc să o impunem în Nădlac și sper ca oamenii să fie alături de noi”, a declarant Tibor Szuchanszki, președintele USR Nădlac

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.