Vești de ULTIMĂ ORĂ despre Regele Mihai. În doar câteva zile…

Vești de ULTIMĂ ORĂ despre Regele Mihai. În doar câteva zile…

Regele Mihai se află în Elveția, unde a rămas pentru a se recupera după ce la începutul anului a fost operat. Majestatea Sa are leucemie, iar suferința pricinuită de moartea Reginei Ana i-a determinat pe medici să-i recomande să rămână aici pentru o vreme.

Regele Mihai împlinește pe 25 octombrie, 95 de ani și își va sărbători aniversarea alături de două din fiicele sale, Principesa Sofia și Principesa Elena.

„La reședința privată din Elveția, Majestatea Sa Regele Mihai I va aniversa împlinirea vârstei de 95 de ani alături de Alteța Sa Regală Principesa Elena și de Alteța Sa Regală Principesa Sofia”, a comunicat Casa Regală a României.

Alteța Sa Regală Principesa Margareta, custodele Coroanei, va fi în România în ziua în care Regele Mihai împlinește 95 de ani. În această zi va avea loc a noua ediție a concertului anual de binefacere organizat de Fundația Principesa Margareta a României. În debutul concertului, Principesa Margareta va da citire mesajului cu prilejul aniversării Regelui Mihai.

Casa Regală a României a informat în mai multe rânduri, în ultimele luni, că starea de sănătate a Majestății Sale este stabilă.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.