VIDEO/ A fost RESPINSĂ la interviul de angajare, dar S-A RĂZBUNAT într-un mod care A ŞOCAT PE TOATĂ LUMEA

VIDEO/ A fost RESPINSĂ la interviul de angajare, dar S-A RĂZBUNAT într-un mod care A ŞOCAT PE TOATĂ LUMEA

Are 27 de ani și a fost respinsă la interviul de angajare de către producătorul de parfumuri Lancome. Michelle Phan, însă, nu s-a lăsat intimidată și şi-a dezvoltat propriul magazin de cosmetice, cu vânzări de 84 de milioane de dolari. Tânăra a devenit celebră pe YouTube cu tutoriale de machiaj care au însumat peste un miliard de vizualizări. De altfel, Michelle are peste 7 milioane de abonați pe contul său de YouTube, unde postează clipuri scurte cu instrucțiuni de machiaj.

Businessul fondat de Michelle Phan, magazinul online „ipsy”, oferă pe bază de abonament clienţilor mostre de cosmetice numite GlamBags în valoare de 10 dolari. Vânzările ipsy au atins anul acesta 84 de milioane de dolari.

Succesul lui Michelle a atras atenţia mai multor nume mari din industria cosmeticelor. Anul trecut, brandul francez L’Oreal a lansat o linie cosmetică, numită EM by Michelle Phan.

Și pentru că astăzi sărbătorim Halloween-ul, aveți mai jos un filmuleț în care Michelle vă învață pas cu pas cum să deveniți o Zombie Barbie în această zi.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.