VIDEO/ „Anul 2017 este ULTIMUL pentru OMENIRE“. A afirmat că în luna octombrie Pământul va fi DISTRUS. Ce se va întâmpla

VIDEO/ „Anul 2017 este ULTIMUL pentru OMENIRE“. A afirmat că în luna octombrie Pământul va fi DISTRUS. Ce se va întâmpla

David Meade, un cercetător citat de metro.co.uk, afirmă că în acest an, în luna septembrie sau octombrie, Pământul va fi distrus după o coliziune devastatoare.

„Lumea este ținută la distanță de această informație pentru a se evita panica, dar oamenii importanți știu deja că sfârșitul va veni în octombrie 2017 și au început deja să-și construiască adăposturi speciale”, spune David Meade.

NASA a transmis o declarație publică referitoare la această afirmație: „Dacă Planeta X ar fi existat și ea s-ar fi ciocnit cu Pământul sau dacă omenirea ar fi fost amenințată de ceva gata să aibă punctul de impact în 2017, atunci fiți convinși că fiecare om putea să vadă cu ochiul liber, pe cer, tot ceea ce se spune în aceste cărți. Astronauții și aparatele noastre nu au detectat absolut nimic ciudat în spațiu, așa că nu sunt motive de îngrijorare”.

Loading...
 1. Un fel de Hincu al lor

  Raspunde
 2. Si in anul 2000 se spunea ca vine sfarsitul lumii
  Dumnezeu nu doarme si toate aceste profetii nu
  sunt decat incercari de a da lovituri mediatice
  Dragos Serban Popovici
  25 iulie 2017

  Raspunde
 3. Si acum un an,si acum fou ani….se spunea ca in septembrie ne loveste Nibiru…..eram tanara si imi era fruca de venirea apocalipsei in anul 2000,sa fim seriosi,noi nu suntem in stare sa prevedem ceea ce se petrece pe Pamant si vedem tot ce se petrece in spatiu…..numai bine oameni buni!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.