VIDEO/ DESFRÂU la o petrecere! Gelozia le-a ORBIT! Ce i-au făcut 4 adolescente altei fete e ÎNFIORĂTOR!

VIDEO/ DESFRÂU la o petrecere! Gelozia le-a ORBIT! Ce i-au făcut 4 adolescente altei fete e ÎNFIORĂTOR!

O tânără care fusese chemată la o petrecere de câteva prietene a fost la un pas de moarte, după ce a fost bătută măr timp de câteva ore.

Fata de 14 ani a fost ademenită în grădina unei case, promițându-i-se o petrecere de pomină. Acolo, fata a fost atacată de patru adolescente, care au legat-o de mâini și de picioare, au înjunghiat-o și au vrut să o arunce într-un mini-mormânt, săpat înainte de ele.

Adolescentele, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, au bătut-o cu cruzime pe fată, care a reușit să scape și să ceară ajutor din partea localnicilor, după ce agresoarele s-au dus să se spele pe mâini de sângele ei.

Patru eleve din Brazilia au fost arestate după ce imagini șocante filmate cu telefonul mobil au fost date publicității. Pe filmare se observă cum elevele o lovesc în cap, în mod repetat, cu un lemn şi o macetă, iar tortura ar fi durat în jur de 4 ore.

„Adolescentele au spus că victima şi pritenul uneia dintre agresoare au început să aibă o relaţie. Gelozia a fost principalul motiv al acestui incident”, a declarat șeful poliţiei, Renata Viera.

Dacă vor fi găsite vinovate, cele patru adolescente riscă să fie trimise timp de 3 ani la o şcoală de corecţie, pentru că sunt minore.

Între timp, pe reţelele de socializare au primit ameninţări cu moartea.

https://www.youtube.com/watch?v=qPWsUklIEHY

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.