Vineri și sâmbătă va fi spectacol pe patru roți! Începe Raliul Aradului KIA 2018!

Vineri și sâmbătă va fi spectacol pe patru roți! Începe Raliul Aradului KIA 2018!

Asociația Club Sportiv AMC Racing (promotor Mihai Leu), organizează vineri și sâmbătă, 26 și 27 mai, sub egida Federației Române de Autoturism Sportiv, în parteneriat cu Primaria Municipiului Arad și a Consiliului Județean Arad, competiția automobilistică intitulată Arad Rally KIA 2018.

Ediția a zecea a Arad Rally KIA, care este etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2018, va reuni la start 64 de concurenți.

Miercuri, 23 mai 2018, vor începe verificările administrative și recunoașterile probelor. De asemenea, Conferința de Presă inițială va avea loc tot miercuri, la ora 14:00, la Primăria Arad.

Joi, 24 mai 2018, va avea loc deschiderea oficială a evenimentului. Prezentarea echipajelor și sesiunea de autografe va avea loc în fața Primăriei Arad, începand cu ora 20:00.

Vineri dimineața echipajele vor participa la Shakedown alături de diferiți invitați, urmând ca după-masă sa ia startul pe primele probe speciale: Frumușeni 1, Șiștarovăț 1, Frumușeni 2. Vineri seara va avea loc Superspeciala 4 Arad, proba din centrul orașului, în fața Primăriei Arad.

Sâmbătă va fi a doua zi de concurs, urmând ca echipajele sa ia startul pe următoarele probe: Conop, Nadas, Sistarovat. Primele trei echipaje vor lua parte la o scurtă ceremonie de premiere la ora 18:15, urmând ca festivitatea de premiere a tuturor concurenților să aibă loc la ora 21:30, pe podiumul din fata Primariei Arad.
Programul complet poate fi văzut mai jos:
http://raliularadului.ro/programul-evenimentului/

MIHAI LEU VA VIZITA JOI LICEUL TEHNOLOGIC DE TRANSPORTURI AUTO „HENRI COANDĂ” DIN ARAD!

Joi, 24 mai 2018, promotorul Arad Rally KIA 2018, Mihai Leu, va face o vizită la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă” (str. Mărăşeşti nr. 34) din Arad. Acțiune se dorește a fi un cadou în avans de Ziua Copilului oferit de către Mihai Leu tuturor elevilor liceului aminintit mai sus. Începând cu ora 11:00, Mihai Leu se va întâlni cu elevii de la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă”, le va povesti o parte din experiența sa de pilot și de fost mare pugilist, le va prezenta o mașină de raliu, le va acorda autografe și va face fotografii cu toți cei care vor dori. Acțiune de la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă” va avea loc cu începere de la ora 11:00.

IONUȚ POPA, INVITAT SPECIAL AL LUI MIHAI LEU LA RALIUL ARADULUI

Unul dintre invitații speciali ai Raliului Aradului din acest an este Ionuț Popa. Tehnicianul formației de liga a II-a, UTA Arad, va fi vineri, 25 mai 2018, invitatul lui Mihai Leu la o plimbare cu o mașină de raliu.
Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 10:00, iar locul de plecare și traseul vor fi anunțate ulterior.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.