Anchetă a autorităților după descoperirea unui porc mort, aruncat la gunoi

Anchetă a autorităților după descoperirea unui porc mort, aruncat la gunoi

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Arad a început o investigație, după ce la o platformă gospodărească din municipiu, de pe strada Constantin Brâncuşi, numărul 10, a fost descoperit cadavrul unui porc.

Ancheta a demarat la sesizarea operatorului de salubrizare RETIM, care se confruntă cu mari probleme în municipiul Arad din cauza faptului că populația aruncă la tomberon și alte tipuri de deșeuri decât cele menajere.

„Este extrem de important ca populaţia să afle şi să înţeleagă că „gunoiul” nu se mai poate arunca amestecat, „la grămadă”, şi că acesta se poate depozita numai în recipientele destinate şi nu pe jos în platforme, pe trotuare sau pe marginea drumurilor”, au precizat reprezentanții RETIM, adăugând că „animalul a fost pur şi simplu abandonat împreună cu alte deşeuri în platformă”.

Citește și:

De ce e Aradul murdar? Ce are obligaţia şi, mai ales, CE NU ARE VOIE să colecteze RETIM

  1. Nu cred că țâganii din Checheci ar fi aruncat porcul acolo. Părerea mea este că a fost pus intenționat și la analize se va descoperi că are pestă porcină. Aradul n-a avut până acum această boală, asta fiind în detrimentul mafiei internaționale a comerțului. Se va trece și la noi la omorârea porcilor din gospodăriile populației și creșterea vânzărilor din supermarketuri..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.