Înmormântată cu macaraua (VIDEO)

Înmormântată cu macaraua (VIDEO)

Cea mai grasă femeie din România, care cântărea aproape 400 de kilograme, a fost înmormântată cu ajutorul unei macarale. Femeia de 46 de ani locuia în localitatea Cavnic din judeţul Maramureş şi de ani buni se lupta cu kilogramele în plus.

Viaţa femeii s-a schimbat complet în urma unei operaţii de fiere care i-a dat glandele peste cap și au întrecut limitele obezității.

În 6 ani, ea a ajuns să cântârească 380 de kilograme. Din cauza greutăţii, aceasta a ajuns să stea ţintuită la pat şi să depindă în totalitate de soţul şi de fiul ei. A ajuns şi la mai mulţi medici, însă nimeni nu şi-a asumat riscul de a o opera.

Femeia ar fi trebuit să ajungă la jumătate din greutatea pe care o avea pentru ca mesele de operaţie să o susţină. După o luptă crâncenă cu kilogramele, femeia a murit şi a fost înmormântă ieri. Sicriul în care a fost înhumată a fost făcut pe comandă specială tocmai la Satu Mare şi a a avut o dimensiune impresionantă, nu mai puţin de 1,5 metri în înălţime. Pentru a o duce la groapă a fost nevoie de o maşină de mare tonaj iar pentru a o pune în groapă s-a folosit o macara.

http://www.youtube.com/watch?v=h-tiP8MVfpo

Sursa: Ziua Veche
Video: youtube (Vocea Transilvaniei)

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.