Loțiunea și crema de plajă – de nelipsit din kit-ul tău de vacanță

Loțiunea și crema de plajă – de nelipsit din kit-ul tău de vacanță

Suntem în plin sezon estival și cu siguranță ne-am făcut rost de câteva zile de concediu pentru a le petrece alături de cei dragi la malul mării. Indiferent de locație, soarele este peste tot la fel – de benefic, dacă ne protejăm pielea cu o loțiune de plajă de calitate.

Da, expunerea la soare este chiar recomandată de către experți, nu doar pentru că ne aduce mult doritul bronz, ci și pentru că ajută organismul să producă mai multă vitamina D. Ce înseamnă acest lucru? Pe scurt, un sistem imunitar mai puternic, menținerea sănătății osoase și o piele mai tonifiată și mai luminoasă.

Cum ne pregătim pentru expunerea la soare?

Înainte de a ne expune pielea la soare și, implicit, de a utiliza o cremă de plajă potrivită tipului de piele, sau un alt produs cu factor de protecție solară, este important să avem un ritual corect de îngrijire. În acesta, exfolierea joacă un rol esențial – această etapă având rolul de a înlătura celulele moarte, permițându-i pielii să capete un bronz intens și uniform.

Apoi, pielea are nevoie de hidratare. De aceea, este absolut necesar ajutorul unei creme solare intens nutritive, cât și cel al unei creme de corp care să conțină ingrediente atent selectate, cu puternic rol hidratant.

Tot pentru a evita efectele nefaste ale radiațiilor UV asupra țesutului epitelial, experții recomandă ca mersul la plajă să se efectueze până în ora 11 AM, iar apoi după ora 17 PM. Din kit-ul de mers la plajă nu trebuie să lipsească pălăria cu boruri cât mai largi și nici ochelarii de soare! Desigur, produsele cu protecții solare sunt de nelipsit din geanta de plajă, iar alegerea lor trebuie făcută cu grijă, astfel încât să-și îndeplinească cu succes rolul.

Cremă de plajă, loțiune de plajă, balsam… ce să alegem?

Gama produselor de protecție solară este destul de vastă, aceasta cuprinzând nu doar cunoscutele loțiuni de plajă, ci și creme, balsamuri pentru după-plajă cu efect revigorant și spray-uri, ideale în special pentru cei mici.

Astfel, alegerea poate părea complicată. Este însă important de știut faptul că toate aceste produse au scopuri clare, așadar, nu se poate spune că este mai bine să alegem loțiunea de plajă în detrimentul cremei sau spray-ul de protecție solară în detrimentul loțiunii.

De regulă, loțiunea și crema de plajă sunt mai cremoase și mai hidratante, fiind potrivite pentru persoanele cu piele foarte uscată. În cazul tenului gras, sunt mai potrivite spray-urile, acestea având o textură lejeră, non-uleioasă. Balsamul este produsul recomandat aplicării după expunerea la soare, rolul său fiind de a calma pielea și de a menține un bronz frumos și sănătos vreme îndelungată.

Ce ingrediente conțin produsele de protecție solară de calitate?

În primul rând, orice produs creat pentru protejarea pielii în timpul expunerii acesteia la soare, fie el cremă de plajă sau spray, trebuie să cuprindă un factor de protecție solară. Acesta poate varia de la 15, SPF-ul indicat foto-tipului de piele cel mai puțin sensibil, până la 50, SPF-ul recomandat persoanelor extrem de sensibile la razele soarelui.

Pe lângă factorul de protecție, orice cremă de protecție solară sau loțiune ar trebui să conțină ingrediente de origine naturală, ce nu doar că asigură un bronz uniform, ci au un puternic rol hidratant și regenerant. Ingrediente precum uleiul de karanja, uleiul de argan, uleiul de morcov și cel de măsline sunt ideale în acest sens, prevenind deshidratarea și oferind catifelare pielii.

GEROCOSSEN – loțiuni și creme de protecție solară inspirate din natură

Necesitatea produselor cu protecții solare este incontestabilă! Experții GEROCOSSEN, ținând cont de faptul că pielea, atât a celor mici, cât și a celor mari, are nevoie de protecție în timpul expunerii la soare, a conceput două game speciale de produse: GEROCOSSEN SUN și GEROCOSSEN NATURAL SUN.

Acestea cuprind atât creme de protecție solară, cât și loțiuni, spray-uri și balsamuri pentru aplicarea după plajă, inspirate din natură. Gama GEROCOSSEN SUN este special creată pentru a răspunde nevoilor celor mici, ingredientele de bază ale acesteia fiind uleiul de argan, aloe vera-ul și extractul de gălbenele (ingrediente recunoscute pentru proprietățile regenerante și hidratante remarcabile). Pe de altă parte, gama NATURAL SUN este destinată adulților, produsele având la bază uleiul de karanja, cel de morcov și cel de măsline – asigurând protecție maximă pielii, o rezistență mare la apă și, desigur, un bronz sănătos.

Fie că dorești o cremă de protecție solară sau o loțiune de plajă, alege îngrijirea profesională de la GEROCOSSEN!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.