Proceduri simplificate privind dovada plății unor amenzi la Jandarmerie

Proceduri simplificate privind dovada plății unor amenzi la Jandarmerie

Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad,  informează cetățenii despre faptul că, dovada plății unei amenzi contravenționale, se poate transmite on-line pe adresa de e-mail a unității de jandarmi din care face parte agentul constatator.

Adresa de e-mail va fi scrisă de agent în cuprinsul procesului verbal de constatare a contravenţiei, la rubrica „Înştiinţare de plată”.

Această măsură a fost stabilită prin OUG nr. 41 / 2016 care  modifică art. 28 alin. (2) și (3) din Ordonanța  Guvernului nr. 2 / 2001, privind regimul juridic al contravenților.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad  a operaționalizat  prevederile OUG nr. 41 / 2016, privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice, iar dovada plății amenzii contravenționale se poate trimite scanată pe adresa de e-mail a unității, respectiv , ijjarad@yahoo.com .

Procedura este prevăzută în OUG nr. 41 din 2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.