Liberalii surprinși de decizia lui Remus Guțu: „La sediul PNL Arad nu a ajuns nici un document prin care să-și anunțe demisia”

Liberalii surprinși de decizia lui Remus Guțu: „La sediul PNL Arad nu a ajuns nici un document prin care să-și anunțe demisia”

Cei de la PNL Arad au declarat într-un comunicat de presă faptul că nu știau nimic despre faptul că Remus Guțu dorește să demisioneze din toate funcțiile deținute în cadrul partidului.

„Constatăm, cu surprindere, că domnul Romulus Remus Guțu a declarat, în urma unei conferințe de presă, că demisionează din toate funcțiile politice deținute în cadrul PNL Arad. Totodată, constatăm, cu părere de rău, că motivele transmise opiniei publice de către domnul Guțu, potrivit cărora acesta s-ar regăsi pe poziția nr. 19 pe lista candidaturilor PNL Arad pentru alegerile locale din 5 iunie 2016 la Consiliul Județean Arad, sunt complet eronate! Menționăm că PNL Arad nu a stabilit pozițiile candidaților de pe listele pentru Consiliul Județean Arad, iar acestea vor fi stabilite conform statutului, în urma unei ședințe a Comitetului Județean Executiv. În același timp, la sediul PNL Arad nu a ajuns până în acest moment nici un document prin care domnul Romulus Remus Guțu să-și anunțe demisia din vreo funcție deținută în cadrul partidului.”

  1. foarte bie dle gutu!demisionati si haideti sa reinfintam PPDD, partidul de suflt al romanilor, am fost si voi fi mereu trup si suflet alaturi de acest minunat partid

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.