Acțiune de ecologizare a elevilor liberali. S-AU MOBILIZAT după ce au văzut poze pe Facebook

Acțiune de ecologizare a elevilor liberali. S-AU MOBILIZAT după ce au văzut poze pe Facebook

Elevii liberali, împreună cu mai mulți voluntari, dar și cu participarea a doi dintre consilierii municipali: Bogdan Boca și Lucian Riviș-Tipei au organizat, joi, o acțiune de ecologizare a zonei podului C.F.R. de pe malul Mureșului din Micălaca. Totul a pornit de la niște fotografii postate, săptămâna trecută, pe Facebook, în care se vedea cum zona era împânzită de PET-uri și resturi menajere aruncate la întâmplare.

A urmat mobilizarea! Cătălin Filea, președintele Clubului Elevilor Liberali (C.E.L.) din Arad, a luat atitudine organizând o acțiune de ecologizare a zonei. În decurs de numai 2 ore, au reușit să strângă peste 20 de saci de deșeuri.

„Imediat după ce am văzut pozele postate pe Facebook mi-a venit ideea să-mi strâng prietenii și colegii pentru o acțiune de ecologizare. Acțiunea a fost susținută și sprijinită de colegii mei, consilierii Bogdan Boca și Lucian Riviș-Tipei”, a declarat Cătălin Filea, președintele Clubului Elevilor Liberali din Arad.

„După ce mi-a fost prezentată situația, am participat la acțiunea de ecologizare a zonei, realizând că problema este mult mai gravă și că deși s-au strâns peste 20 de saci de deșeuri, zona tot nu este curățată decât în parte, motiv pentru care vom reveni până când vom reuși să o ecologizăm în totalitate”, promite Bogdan Boca, consiler local municipal și președintele Organizației Municipale a TNL Arad.

„Am participat cu dragă inimă la această acțiune, în primul rând datorită acestor tineri care au decis să treacă dincolo de un simplu <<Share>> pe Facebook la implicare efectivă. Îi felicit pe tinerii care alături de Cătălin Filea ne-au arătat că implicarea și luarea de atitudine sunt soluțiile problemelor din comunitatea noastră. Din păcate, municipalitatea nu poate interveni în zonă deoarece aria este administrată de Apele Române, însă împreună cu Bogdan Boca și Cătălin Filea vom încerca remedierea situației”, a declarat la rândul său consilierul municipal Lucian Riviș-Tipei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.