Ai cont pe Facebook?! TOATE POZELE îți vor fi ȘTERSE dacă nu faci asta!

Ai cont pe Facebook?! TOATE POZELE îți vor fi ȘTERSE dacă nu faci asta!

Utilizatorii Facebook sunt în pericol! Există riscul ca toate fotografiile stocate pe Facebook să le fie șterse dacă nu iau măsuri cât mai rapid.

Pentru a-și păstra pozele, utilizatorii Facebook trebuie să-și instaleze o aplicaţie lansată de curând.

Aceștia au fost, deja, înştiinţaţi că începând cu data de 7 iulie, dacă nu folosesc noul software vor rămâne fără fotografiile şi clipurile video salvate în cloud.

Moments, aplicaţia dedicată fotografiilor lansată de curând, devine, astfel, singura metodă prin care pot fi păstrate imaginile sincronizate automat cu Facebook pe serverele companiei.

Aceasta nu este prima dată când compania își obligă utilizatorii să instaleze o aplicaţie după ce funcţia a fost separată de reţeaua de socializare principală.

Moments este disponibil gratuit pe AppStore şi Google Play Store. Se pare că o versiune pentru Windows 10 Mobile nu a fost încă lansată şi nici nu au fost oferite detalii despre disponibilitatea acesteia în viitor. Întrucât majoritatea dezvoltatorilor se feresc de Windows Store, este posibil ca funcţia de sincronizare automată a fotografiilor să nu fie implementată niciodată pe această platformă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.