Anunţul care a ÎNNEBUNIT clienţii! Un CUNOSCUT BRAND internaţional vine la Atrium Mall

Anunţul care a ÎNNEBUNIT clienţii! Un CUNOSCUT BRAND internaţional vine la Atrium Mall

Cei de la H&M dau lovitura pe piaţa vestimentară.

Anunţul a fost făcut zilele trecute şi vizează colaborarea cu celebra casă de modă italiană Moschino, ale cărei produse vor putea fi cumpărate, din toamnă, şi în magazinul H&M din Atrium Mall.

Colecția lansată în parteneriat de H&M şi Moschino va fi disponibilă în toate magazinele lumii, începând din 8 noiembrie.

  1. Wow ! Ucu Dima vinde Moschino din 2017…foarte tare hm…

    Raspunde
  2. Who the fuck is Ucu Dima??!?!? E un nume de om sau e vreun manelist?

    Raspunde
  3. ” H&M dau lovitura pe piaţa vestimentară.”. „Anunţul care a ÎNNEBUNIT clienţii!”
    Ce sa mai zic, ei dau de pe acum lovitura, conform anuntului. Ce daca deschid abia in 8 noiembrie. Ei stiu ca nimeni nu va mai cumpara haine din alta parte. Intreaga populatie va cumpara doar de la H&M. Oamenii in varsta deja i-si arunca toate hainele de prin dulapuri ca sa faca loc la cele noi de la H&M. Deja toti depun cereri la primarie sa fie scutiti de la plata caldurii, curentului, apei si canalizarii, ba chiar si a abonamentelor TV si telefonie, doar ca sa-si poata lua cat mai multe haine de la H&M. Tinerii deja sau pus la cozi, ba chiar am auzit niste domnisoare ca si-au facut credite pe 4-5 ani, vre-o doua chiar pe 20 de ani ca sa-si poata lua minim 50-100 de garderobe, sa fie primele dotate de la H&M. Deja populatia Aradului se programeaza la concedii fara plata, pentru ca, cu minim doua saptamani inainte sa-si poata ocupa locul pe scaunel in fata magazinului, ca sa prinda primele vanzari, stiut fiind ca, cu o zi-doua inainte, coada la H&M va fi undeva intre Timisoara si Lugoj, ba dupa unele sondaje chiar intre Lugoj si Caransebis. Doar din orasul Arad si judet sunt asteptati la deschidere peste 500 de mii de oameni. Cine nu va prinde primul val, va trebui sa-si faca programari pentru anii urmatori. Daca mai adaugam si judetele invecinate, atunci sa vezi. Oricum e dovedit ca, in momentul in care apare H&M se desfiinteaza toate celelalte magazine vestimentare, fiindca oricum nimeni nu va mai vinde nimic.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.