Arădenii cu o pensie de până la 800 de lei vor avea gratuitate pe mijloacele de transport în comun

Arădenii cu o pensie de până la 800 de lei vor avea gratuitate pe mijloacele de transport în comun

Pensionarii din municipiul Arad cu pensie de până la 800 de lei vor beneficia de gratuitate la călătoriile cu mijloacele de transport public din oraș, informează Primăria Arad.

Creșterea plafonului pensiilor de la 620 de lei la 800 de lei pentru beneficiarii de gratuitate a fost anunțată în conferința de presă susținută astăzi de primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

„În municipiul Arad există gratuitatea circulării pensionarilor pe mijloacele de transport în comun. Această gratuitate este până la o pensie de 620 de lei. Săptămâna aceasta va intra la transparență un proiect de hotărâre, care va duce gratuitatea la 800 de lei. După 30 de zile de transparență, vom intra în ședință de consiliu. Pensionarii vor avea gratuitate până la 800 de lei, iar cei care au peste 800 de lei vor plăti 50% din costul de transport cu tramvaiul și autobuzul pe raza municipiului Arad”, a declarat edilul.

????????

De gratuitate beneficiază și arădenii în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de cuantumul pensiei, iar cei cu pensii de peste 800 lei au reducere de 50% la transportul cu tramvaie și autobuze în oraș. Proiectul modificării plafonului de pensie pentru beneficiarii de gratuitate la transportul public va fi înaintat pentru aprobare Consiliului Local Municipal în luna aprilie.

Citeşte şi:

Cu NUMAI UN BILET, te plimbi cu CÂTE TRAMVAIE VREI! Cum e POSIBIL

  1. Falcă, pregătiţi iar tăieri de pensii şi încerci să îmbunezi oamenii? Sau e doar o manevră electorală clasică?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.