Au dat lovitura la stână, chiar înainte de Paşti!

Au dat lovitura la stână, chiar înainte de Paşti!

Cu doar câteva zile înainte de Paşti, o turmă întreagă de oi şi miei de la o fermă situată în apropierea localităţii Mişca a dispărut. Ulterior oile au fost găsite abandonate în apropierea localităţii Adea, nu însă şi cei 47 de miei. Propietarul fermei a sesizat poliţia, care a deschis o anchetă în acest caz.
În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect în persoana lui Alexandru P. Acesta a fost arestat prevenitv pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 16 spre 17 aprilie, Alexandru P. şi alte persoane rămase neidentificate s-au deplasat la o fermă situată în extravilanul localităţii Mişca, unde, prin efracţie, au furat aproximativ 100 de oi şi 47 de miei, cu o greutate medie de circa 20 de kilograme, au condus turma pe o distanţă de cinci kilometri până în apropierea localităţii Adea, unde au abandonat oile şi au încărcat cei 47 de miei într-un autovehicul.
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au solicitat judecătorilor la data de 25 arpilie arestarea preventivă a suspectului aflat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Magistraţii Judecătoriei Chişineu Criş au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru 30 zile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.