Coliziune între un camion şi o autoutilitară pe DN7. O persoană a fost grav rănită!

Coliziune între un camion şi o autoutilitară pe DN7. O persoană a fost grav rănită!

Un bărbat de 63 de ani a fost grav rănit după ce autoutilitara pe care o conducea a fost lovită de un camion care a pătruns pe contrases. Accidentul a avut loc, marţi, în jurul prânzului, pe DN 7 în localitatea Nicolae Bălcescu.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 37 de ani care conducea un camion, din direcţia Deva spre Arad. „Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, un camion marca DAF, condus de un bărbat de 37 de ani, a pătruns pe contrasens unde a a intrat în coliziune cu o autoutilitară marca Volkswagen Crafter, condusă regulamentar de un bărbat în vârstă de 63 de ani. În urma impactului, a fost rănit grav şoferul autoutiltarei. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Pentru scoaterea victimei din autovehiculul avariat a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare. Traficul în zonă a fost iniţial blocat iar apoi s-a circulat alternativ pe o bandă de mers până când cele două autovehicule au fost înlăturate de pe şosea.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.