VIDEO/ Cum era ARS gunoiul dintr-o localitate în pădure, într-o ARIE PROTEJATĂ

VIDEO/ Cum era ARS gunoiul dintr-o localitate în pădure, într-o ARIE PROTEJATĂ

Ceea ce afirmam în precedentul articol despre Bârzava, că avem informaţii potrivit cărora deşeurile menajere din comună erau neutralizate într-o groapă de gunoi clandestină, ilegală, situată în pădure, într-o arie protejată (Sit Natura 2000), este susţinut şi de două videoclipuri adăugate de un cititor la postarea de pe pagina de Facebook a ziarului.

Situaţia de la Bârzava este în atenţia Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, care a demarat cercetările „in rem” în acest caz, după o sesizare a Gărzii de Mediu.

Reamintim că deşi administraţia locală derula două contracte legate de deşeurile menajere (dar nu numai!) de pe raza comunei, unul dintre ele vizând şi transportul la un deponeu autorizat, în realitate se întâmpla ceea ce vedeţi în imaginile de mai jos.

Posted by Adri Roman on 10 Martie 2018

Posted by Adri Roman on 10 Martie 2018

Citeşte şi:

Arie NATURALĂ PROTEJATĂ, transformată în GROAPĂ DE GUNOI de o PRIMĂRIE din Arad. Acum, e rândul localităţii…

  1. […] VIDEO/ Cum era ARS gunoiul dintr-o localitate în pădure, într-o ARIE PROTEJATĂ […]

    Raspunde
  2. […] PSD. Și o să explicăm: USR are, la Bârzava, o voce care de ani de zile s-a ridicat împotriva neregulilor administrației conduse de Gabriel Faur. Este vorba despre Adrian Roman Sircuța, membru al USR, care a dat în vileag mai multe lucruri […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.