Grevă generală în administraţia publică locală. Joi NU GĂSIȚI PE NIMENI la ghişee

Grevă generală în administraţia publică locală. Joi NU GĂSIȚI PE NIMENI la ghişee

Dacă aveți de rezolvat, săptămâna aceasta, probleme care implică un drum la primărie, consiliu județean sau alte instituții subordonate acestora, va trebui să vă grăbiți. Doar marți și miercuri veți mai găsi deschise ghișeele destinate publicului, întrucât, joi, angajaţii din Administraţie şi Sindicatul CIVITAS anunţă că vor fi în grevă generală.

Greva va ţine doar o zi, iar pe parcursul acesteia va fi întreruptă orice activitate în consilii judeţene şi primarii de pe întreg teritoriul ţării.

Acţiunea de protest a fost anunţată încă din luna martie, funcţionarii publici în primării, consilii judeţene şi instituţii subordonate acestora declarându-se nemulţumiţi că Guvernul nu a dat curs solicitărilor şi doleanţelor lor.

Sindicaliştii acuză Guvernul de „lipsă de interes pentru rezolvarea problemelor grave în ceea ce priveşte salarizarea şi drepturile angajaţilor care îşi desfăşoară activitatea în administraţia publică locală”.

Revendicările angajaţilor din administraţia locală vizează acordarea tichetelor de masă sau a normei de hrană şi creşteri salariale.

Federaţia a declanşat în luna ianuarie 2015 conflictul colectiv de muncă, a informat Guvernul despre acest lucru, iar în luna februarie 2015 a organizat prima formă de protest care a presupus întreruperea programului de lucru, timp de o jumătate de oră, în primării, consilii judeţene şi instituţii subordonate acestora de pe întreg teritoriul ţării.

  1. convenabil
    gunoaiele astea , care traiesc din mila publica , pardon ,am vrut sa spun , banul public
    deci , au gasit o modalitate de a fenta inca o zii , prelungindu-si astfel mica vacanta de 1 mai .

    Raspunde
  2. NOI ANGAJATII DIN PRIMARII,NU SUNTEM GUNOAIE,SI DESFASURAM O MUNCA PENTRU CARE SUNTEM PLATITI PROST,NI SE CER O MIE DE LUCRURI AI DE REZOLVAT O MIE DE PROBLEME.DAI EXAMEN CA SA INTRI IN SISTEM,TESTARI ANUALE,EXAMENE DE PROMOVARE,CURSURI DE PERFECTIONARE.DACA GRESESTI PLATESTI,NU SCAPA NIMENI.EXISTA CURTE DE CONTURI DNA,ISI FAC DATORIA,ALTFEL POTI FI CHEMAT IN JUDECATA,ITI FACE PLANGERE PENALA.TE SUNA OMUL CERTAT CU LEGEA SA NU-L DEFINESC ALTFEL,PE TELEFONUL DE SERVICIU SI TE AMENINTA.NOI ANGAJATII DIN PRIMARII DIN 2010 NU NE-AU CRESCUT SALARIILE DAR NE-AU FOST TAIATE MASIV VENITURILE,LUAM IN MANA INTRE 658-900 DE LEI CHIAR CU FACULTATE.IMPRUMUTAM BANI CA SA TRAIM,DAR TREBUIE RESTITUITI.URGENT RAPID CEVA LA SALAR SI NORMA DE HRANA.FIINDCA PLEACA TOT MAI MULTI DIN SISTEM,IN SISTEM VIN PUTINI SI NU RAMAN FIINDCA VENIM PE DEGEABA LA SERVICIU.
    UN EXEMPLU LA SERVICIU DE EVIDENTA PERSOANELOR,VINE UN TANAR DIN GERMANIA PENTRU UN CERTIFICAT DE NASTERE,DACA NU ERAU ANGAJATI IN SISTEM NU PRIMEA CERTIFICATUL,DEPINDEM UNII DE ALTII,NU TREBUIE SA NE OMORAM.TANARUL A SPUS SALARIULDIN GERMANIA,IAR CAND I SA SPUS CAT TREBUIE SA FACA FUNCTIONARUL PENTRU 850 LEI IN MANA,SI CATE PROBLEME ARE, ACELUI TANAR IAU DAT LACRIMILE.ESTE CORECT SA FITI ALATURI DE NOI SA NE SUSTINETI IN DUREREA NOASTRA.

    Raspunde
  3. Veniti sa lucrati in privat de dimineata pana noaptea sa vedeti ce bine este. Ce credeti ca cei care lucreaza in privat nu au testari? evaluari?testari de performanta? Nu mai ai casa,familie,viata privata. Chiar nu va este rusine?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.