MAREA SLĂBICIUNE a Simonei Halep, DEZVĂLUITĂ de un specialist american

MAREA SLĂBICIUNE a Simonei Halep, DEZVĂLUITĂ de un specialist american

Un specialist american a analizat prestaţia sportivilor importanţi de la Wimbledon și a descoperit marea slăbiciune a Simonei Halep. Aceasta nu are legătură cu jocul româncei, ci cu forţa ei mentală.

Steve Tignor este unul dintre cei mai cunoscuţi analişti ai publicaţiei Tennis Magazine. Acesta a realizat o listă a celor mai importanți sportivi ai momentului, din care nu putea lipsi Simona Halep.

„Înainte de Paris, Halep nu ajunsese niciodată în semifinalele unui turneu de Grand Slam. Acum are două semifinale consecutive şi şi-a consolidat poziţia în Top 5. O realizare remarcabilă dacă ne gândim că era practic necunoscută în urmă cu 18 luni. Dar nu durează mult şi aşteptările cresc, iar înfrângerea suferită în fața canadiencei Eugenie Bouchard a provocat mai degrabă dezamăgire. Românca a suferit o entorsă la gleznă şi şi-a pierdut atât mobilitatea, cât şi încrederea, după acest incident. Este de înţeles, dar acest lucru a arătat şi o tendinţă spre pesimism pe care o are, una pe care adversara ei din Canada nu dă semne că ar împărtăși-o. Iar acest lucru nu o ajută deloc pe Simona”, este punctul de vedere al lui Steve Tignor.

Chiar dacă analiza americanului nu este una tocmai negativă, aspectul evidenţiat de Tignor ar putea s-o pună pe gânduri pe româncă.

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele de la Wimbledon de Eugenie Bouchard, după ce românca s-a accidentat în primul act, la scorul de 2-2. Deşi a suferit o entorsă uşoară, Simona i-a făcut faţă lui Bouchard în primul set, însă a cedat complet în cel de-al doilea.

Canadianca s-a impus în două seturi, scor 7-6, 6-2.

Prestaţia din setul doi l-a făcut pe analistul american să remarce această uşoară labilitate psihică a Simonei Halep.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.