UPDATE/ O maşină înmatriculată în Franţa a ajuns cu roţile în sus, pe DN 79 A. Şoferul a fugit de la locul accidentului! (FOTO)

UPDATE/ O maşină înmatriculată în Franţa a ajuns cu roţile în sus, pe DN 79 A. Şoferul a fugit de la locul accidentului!  (FOTO)

Şoferul unui Opel înmatriculat în Franţa a pierdut controlul volanului în această dimineaţă într-o curbă, în apropiere de Voivodeni, pe DN 79 A, răsturnându-se cu maşina.
Potrivit primelor informaţii, în autoturism se aflau două persoane, una dintre ele fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad.
Cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei în curbă.
Vom reveni cu amănunte!

UPDATE/ Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilt că, în jurul orei 05,00, M.G., de 21 de ani, conducea pe DN 79/A, în afara localităţii Mînerău, un autoturism marca Opel înmatriculat în Franţa, din direcţia Sebiş către Ineu. Într-o o curbă la stanga, şofeul a pierdut controlul asupra autoturismului, autovehiculul intrând în şanţul din partea dreapta a sensului său de mers, după care s-a răsturnat ajungând pe şosea.

Imediat după producerea evenimentului rutier, şoferul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. În urma verificarilor efectuate de poliţişti, acesta a fost găsit la domiciliu.

„Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a unui tânăr de 22 de ani din Buteni, care se afla pe scaunul din dreapta faţă în autoturism. Acesta a fost identificat la Spitalul Orăşenesc Sebiş. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Pe numele acestuia, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Foto: Vasile Nistor

  1. Buna!
    Nu e chiar asa cum spuneti voi…sunt pasagerul din dreapta si ma adresez voua cu adevarul…
    NU SUNT RANIT GRAV!!!!!
    LASATI DRACULUI MINCIUNILE!!!!!!!

    Raspunde
  2. Dativa drecu de nebuni nu mai mergeti cu viteza

    Raspunde
  3. puteai muri fraiere

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.