PANICĂ printre pacienții unui spital, după ce A ÎNCEPUT SĂ CURGĂ ASTA, pe pereți

PANICĂ printre pacienții unui spital, după ce A ÎNCEPUT SĂ CURGĂ ASTA, pe pereți

Pacienții unui spital au fost înfricoșați după ce au observat cum o substanță semilichidă se prelingea pe tavanul și pereții saloanelor în care aceștia erau internați.

Îngrijorarea, însă, le-a pierit după ce conducerea unității spitalicești și-a dat seama despre ce era vorba și i-a informat că nu aveau motive să se sperie.

A fost panică mare la spitalul Rockwood din Cardiff, Țara Galilor, după descoperirea surprinzătoare făcută luna trecută. Unitatea devenise un mare stupar care adăpostea pe acoperișul clădirii o familie uriașă de albine: 110.000 în cifre.

Uriașa familie de albine își făcuse stupul în acoperișul clădirii, iar din cauza temperaturilor extrem de ridicate din această vară, ceara din faguri s-a topit, iar mierea a început să se prelingă pe pereți.

Un reprezentant al societății de caritate Tree Bee Society a declarat că familia de albine era instalată în acoperișul spitalului de mai bine de cinci ani.

Apicultorii au reușit să scoată 70.000 de albine după ce au tăiat o gaură în tavan. A doua colonie de albine a fost îndepărtată dintr-o altă parte a spitalului în cursul săptămânii acesteia.


Sursa: walesonline.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.