PNL a pus ochii pe Spitalul Judeţean. Pe cine vrea manager

PNL a pus ochii pe Spitalul Judeţean. Pe cine vrea manager

Politicienii români nu se dezmint iar cei arădeni nici atât. Aşa se face că la PDL Arad (care mai nou e PNL) se fac deja planuri pentru instalarea unui nou manager în fruntea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, din această primăvară, când postul va deveni vacant odată cu încetarea mandatului dr. Teodora Olariu în fruntea unităţii medicale.

Astfel, gura lumii vorbeşte că se trag sfori pentru propulsarea dr. Angelica Cionca, soţia prim-vicepreşedintelui PNL Iustin Cionca, în funcţia de manager al Spitalului Judeţean. Aceasta a ocupat până anul trecut o funcţie de conducere într-un spital privat, dar a fost – în urmă cu câţiva ani – şi director adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP). De altfel, mai zice gura lumii, că dacă nu-i ies „ploile” cu şefia de la Spitalul Judeţean, dr. Angelica Cionca nu ar spune nu nici unei reveniri la DSP, dar de această dată în cea mai înaltă funcţie, desigur.

De urmărit!

  1. Orlando las-o jos că măcăne, totuși e mult pentru intelectul ei….

    Raspunde
  2. dr Cionca Angela este un manager foarte bun a demonstrat asta atat intr-o institutie publica cat si in privat si un om deosebit cei care se tem vorbesc urat, l-a DSP toata lumea o apreciaza

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.