Preşedintele CJA: „Aradul este în centrul administrației publice europene”

Preşedintele CJA: „Aradul este în centrul administrației publice europene”

Orașul nostru va găzdui în perioada 20 – 22 martie Plenara de Primăvară a Adunării Regiunilor Europei.

„Aradul este în centrul administrației publice europene, într-o organizare cum nu s-a mai realizat în ultimii 20-30 de ani,  pentru a oferi vizibilitate  oraşului şi judeţului nostru, în anul Centenarului! Începe una dintre cele mai intense, importante și frumoase săptămâni din mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Arad. Începând de astăzi primim în Arad peste 150 de personalități din administrația publică europeană, venite din 20 de ţări, începând cu Marea Britanie, Italia, Germania sau Franţa şi continuând cu Serbia, Bosnia, Albania sau Azerbaidjan. În perioada 20-22 martie acestea participă la Plenara de Primăvară a Adunării Regiunilor Europei, la Palatul Administrativ din municipiu”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

„Este o ocazie pentru a face Aradul mai cunoscut în Europa, pentru a prezenta proiectele noastre și a dezvolta parteneriate administrative cu unele dintre cele mai performante administrații de pe continent. Nu în ultimul rând, este un prilej să învățăm de la cei mai buni decât noi, pentru că avem nevoie de lecții și de experiență”, a mai precizat Iustin Cionca (foto).

Cei peste 150 de participanţi provin din Albania, Danemarca, Suedia, Spania, Ungaria, Moldova, Belgia, Bosnia, Croaţia, Italia, Ucraina, Franţa, Serbia, Germania, Norvegia, Marea Britanie, Austria, Olanda, Azerbaidjan şi, desigur, România.

  1. SUNT mandru ca–s ” ARADEAN”!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.