Reţetă culinară de week-end: Piept de pui cu legume călite

Reţetă culinară de week-end: Piept de pui cu legume călite

Prepararea acestei reţete durează maxim 30 de minute, timpul ideal pentru musafirii Dumneavoastră. Simplu, rapid şi sănătos!

Ingrediente:

1 piept de pui dezosat;

Legume: 2 morcovi, 1/2 ţelină mică, 1/2 varză roşie, 1 ardei roşu gras,o cutie roşii cherry, o cutie ciuperci proaspete, 2 linguri ulei măsline extravirgin, sos de soia,  sare, piper.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se bate un pic, se crestează, se unge cu puţin ulei de măsline şi se pune la grătar. Se condimentează cu sare şi piper după gust.

Legumele se taie feliuţe subţiri şi se pun la călit într-o tigaie adâncă, când uleiul este încins. Se lasă cam 10 minute la foc potrivit iar la final se pun roşiile şi sosul de soia pentru încă maxim 5 minute. Se condimentează cu sare şi piper după gust.

Bucătar: Rebeca (casnică)

Poftă Bună!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.