Rubrică culinară de week-end în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Deserturi uşor de preparat

Rubrică culinară de week-end în colaborare cu Helvetica Milk-Pecica. Deserturi uşor de preparat

Panna cotta!

Mod de preparare:
750 ml smântână lichidă Dorna 150 gr zahăr se încălzesc la foc mic şi se adaugă 1 plic gelatină dizolvată în puţină apă . Se pune în forma dorită la rece minim 2 ore .

 

Budincă de vanilie !

Mod de preparare:
Lapte 750 ml , zahăr 150 gr  şi un plic de budincă se fierb până se îngroaşă   .
Se pune in forma dorită.

 

Mousse de ciocolată !

Mod de preparare:

3 albușuri se bat spumă cu 3 linguri zahăr după care se adaugă 150 gr ciocolată neagră topită şi 2 gălbenușuri . Se amesteca încet şi se pune ăn forma dorită.

Poftă Bună!

Bucătar: Rebeca (casnică)

Foto Andrei Nicoară

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.