S-au cunoscut pe INTERNET. Ce a făcut BĂRBATUL când s-au întâlnit pentru prima oară …

S-au cunoscut pe INTERNET. Ce a făcut BĂRBATUL când s-au întâlnit pentru prima oară …

În secolul vitezei în care trăim este mult mai ușor și convenabil să cunoaștem un potențial partener de viață pe internet, decât în viața reală. La fel a fost și pentru acest cuplu de tineri, care s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe internet, dar povestea lor a luat o întorsătură neașteptată în momentul în care s-au întâlnit.

Erica Harris, din California, l-a cunoscut pe Arte Vann, un bărbat din New York, pe Instagram. Amândoi făceau parte dintr-un grup de poezie și au început să își scrie.

După luni de zile în care au schimbat mesaje și înregistrări video romantice, cei doi s-au îndrăgostit foarte tare unul de celălalt.

Până la urmă, Arte și-a asumat riscul și și-a cumpărat un bilet de avion pentru California ca s-o întâlnească pe iubita lui virtuală.

În momentul în care l-a văzut la aeroport, Erica i-a sărit în brațe și l-a sărutat.

Bărbatul însă i-a șocat pe toți cei prezenți, când, la doar câteva secunde după ce a văzut-o pentru prima oară pe Erica, s-a pus într-un genunchi și a cerut-o de nevastă. Avea inelul pregătit de la New York.

Femeia a acceptat entuziasmată, iar cei doi au făcut schimb de jurăminte, chiar acolo în aeroport și chiar și fără un preot.

Astfel, Erica și Arte au declarat că s-au căsătorit chiar când s-au văzut pentru prima oara în persoană și susțin că sunt foarte fericiți împreună, motiv pentru care nu au vrut să piardă timpul.

couple2_2668917a

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.