Teodor Răduț: „Romania – Martial Art Hall of Fame” a promovat artele marțiale

Teodor Răduț: „Romania – Martial Art Hall of Fame” a promovat artele marțiale

Teodor Răduț, președintele Școalii de Karate Shodan din Arad, a luat poziţie după comunicatul de presă al lui Florin Marinescu, președintele Federației Române de Arte Marțiale, dat publicităţii în urmă cu mai multe zile.
„Președintele Federației Române de Arte Marțiale, domnul Florentin Marinescu, mă acuză, într-un comunicat de presă din data de 5 iunie 2015, că prin organizarea, la Arad, a evenimentului «România – Martial Arts Hall of Fame», pe data de 30 mai 2015, aș fi definit, în mod ilegitim, o ierarhie de excelență în domeniul artelor marțiale din România. De asemenea, domnul Florentin Marinescu este de părere că aș fi știrbit «imaginea și noblețea artelor marțiale». Acuzațiile sunt pur și simplu neîntemeiate. Evenimentul a fost organizat cu respectarea tuturor normelor legale. C.S. Școala de Karate Shodan Arad nu avea nevoie de acordul Federației întrucât Federația nu este un organ de decizie și control. De altfel, în cadrul evenimentului, a cărui marcă a fost înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, organizatorii nu au stabilit nici o ierarhie în domeniul artelor marțiale, ci doar au recompensat câteva persoane din țară și din străinătate pentru activitatea depusă în domeniul artelor marțiale. Departe de a leza «imaginea și noblețea artelor marțiale», «Romania – Martia Arts Hall of Fame» a promovat talentele arădene și românești, antrenorii sau instructorii și practicanții de arte marțiale. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor implicați, alături de noi, în organizarea evenimentului. Se cuvine să am o mențiune specială pentru cele două staruri de la Hollywood, cei doi dragoni: Don Wilson si Cynthia Rothrock.
Precizez că sunt membru al Martial Arts Hall of Fame în Europa (Munchen) și Statele Unite ale Americii (Atlantic City), primind și titlul de Grandmaster – Ambasador în arte marțiale”, a declarat Teodor Răduț, președintele Școalii de Karate Shodan din Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.