Ultima „fitză” pe drumul Arad-Felnac: Poze cu asfaltul! (FOTO)

Ultima „fitză” pe drumul Arad-Felnac: Poze cu asfaltul! (FOTO)

Bucurie mare ca urmare a lucrărilor de asfaltare a drumului judeţean Arad – Felnac, unul dintre cele mai prăpădite din judeţ! Într-atât de mare încât tinerii din zonă au ieşit, mai în glumă, mai în serios, să-şi facă poze cu asfaltul.

Înarmaţi cu o ruletă, aceştia îl parodiază pe Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, care a măsurat, miercuri, grosimea asfaltului turnat.

Foto: Facebook

Poza cu asfaltul Arad-Felnac 1

Poza cu asfaltul Arad-Felnac 2

  1. ahahaa asta da! :)))))

    Raspunde
  2. asfalt electoral!!!!!am mai vazut din astea.

    Raspunde
  3. degeaba e gros daca e sfaramicios!

    Raspunde
  4. Niste cretini daca au facut asta la comanda politica!!

    Raspunde
  5. Bai praduitorilor!!!nu aveti curaj sa comentati cu numele vostru??de ce sunteti falsi si comentati cu numele lui Ingrid Iordache??Vai de capul vostru…

    Raspunde
  6. Nu pot sa cred ca personajele „oneste” ale PNL/PD, comenteaza in numele meu! Nu poate fi decat ironizat faptul ca drumul Arad-Felnac devine un drum normal exact inainte de campanie. De ce nu s-a putut pana acum? De ce a sters Iustin Cionca materialele atasate de mine su colegii mei in care se demonstra ca Guvernul Ponta a alocat bani pentru acest drum mai bine de un an? Pentru a primi ei laudele probabil, dar sincer, s-a atins penibilul prin minciunile grosolane ale acestor indivizi.

    Raspunde
  7. După atâta timp în care nu sa făcut nimic și acum venind alegerile merita ironizați,pt cei care nu știu un candidat la primăria Aradului este ironizat.Acel candidat are asemenea poze.Nu se face așa ceva ca nu ai pus din banul tău la drum suntem noi cetățenii care contribuim,nu te expui ca da bine la candidatura!!!!

    Raspunde
  8. Doamne fereste! Astia de la PSD sunt cu susul in jos…nici cum ne le poti face pe plac….daca tot nu va convine Aradul…valea in Oltenia…la Olguta

    Raspunde
    • Ai fost atent la ce am spus ca e o ironie la un candidat,dacă unul care își face reclama pe banii nostrii,noi de ce nu am face ,cei ce contribuim!!!!

      Raspunde
  9. Când o sa fie asfaltul proprietate privata,poți sa Îți faci doar tu poza D-ul Beni,dar dacă e proprietate publica ca și contribuabil la stat pot sa îmi fac poze,vb la modul general!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.