ALERTĂ la Arad! Au fost MOBILIZATE importante FORȚE DE ORDINE

ALERTĂ la Arad! Au fost MOBILIZATE importante FORȚE DE ORDINE

Poliția, Jandarmeria și Poliția Locală sunt în stare de alertă astăzi, la Arad, după ce suporterii UTA-ei au decis să se strângă diseară, de la ora 19, în fața stadionului „Francisc Neuman”, în semn de protest față de întârzierea lucrărilor la cea mai importantă arenă sportivă din oraș.

Suporterii au anunțat organizarea unei „inaugurări” cu tăiere de panglică a stadionului, o ironie și un semnal de alarmă la adresa administrației Falcă, una care a distrus aproape toate stadioanele din oraș, fără a fi în stare să construiască altele în loc.

Jandarmii și polițiștii sunt mobilizați pentru a menține ordinea publică la fața locului. Potrivit informațiilor noastre aceștia au primit ordine precise de a nu permite deplasarea suporterilor spre centrul orașului. În acest sens, se va încerca blocarea accesului fanilor UTA-ei spre gară și spre Calea Victoriei.

De cealaltă parte, ultrașii arădeni au făcut apel la participanți să se comporte civilizat. „Pentru a evita eventualele probleme de organizare vă rugăm să aveți un comportament civilizat pe toată durata acțiunii. Nu uitați că veți fi într-un spațiu public! Dorim să transmitem un mesaj important al arădenilor, nu să provocăm violențe. Aveți în vedere și faptul că este interzis consumul de alcool. În ideea unei manifestări pașnice, vom încerca să nu le creem dificultăți forțelor de ordine care vor fi cu siguranță prezente. Ne vom organiza pe platoul din fața stadionului și pe culoarul de lângă policlinică pentru a nu îngreuna sau opri circulația. În același perimetru ne vom și desfășura acțiunea deoarece accesul pe stadion nu este permis. Fiți atenți și ascultați de persoanele care vor da tonul sau vă vor îndruma!, au precizat organizatorii.

De remarcat, că lucrările efectuate de Technodomus la stadion trebuiau finalizate ieri, 21 mai 2018.

Citește și:

ULTIMĂ ORĂ: Au fost puse în vânzare bilete pentru INAUGURAREA stadionului UTA

Foto: www.jandarmeriaromana.ro

 

  1. Rusine tehnodomus , rusine olteanului demolator ” dottore ” falca !

    Raspunde
  2. Bataia de joc la adresa Aradului continua.

    Raspunde
  3. Politia e in subordinea lu’ Falca?sau de ce sa nu se mearga spre primarie se sperie si fuge ca si Ceausescu

    Raspunde
  4. Sper sa il mai votati si la urmatoarele alegeri…… Cat de retardat sa fi sa mai ai incredere in aceasta non valoare
    mioritica ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.