Doru Bozga (PNL): „Filosofia lui Fifor distruge Ministerul Economiei!”  

Doru Bozga (PNL): „Filosofia lui Fifor distruge Ministerul Economiei!”   

Consilierul județean liberal Doru Bozga consideră că actualul ministru al Economiei, Mihai Fifor nu este capabil să gestioneze marile proiecte de infrastructură ale României:

„După ce săptămâna trecută un parlamentar PSD spunea cu nonșalanță că autostrăzile nu sunt prioritatea social-democraților, iată că Mihai Fifor, noul ministru filosof al Economiei demonstrează că într-adevăr Guvernului nu îi pasă de infrastructura României. Fifor planifică să construiască, într-un viitor foarte îndepărtat după cum se prevede, autostrada Sibiu-Pitești din banii Fondului Suveran Naţional de Investiţii şi Dezvoltare. FSDI, această nouă găselniță PSD are pușculița complet goală, societatea urmând a fi alimentată de veniturile din dividentele companiilor de stat care generează profit, dar şi din veniturile obţinute din obligaţiuni şi din vânzarea de active neperformante”, susține Doru Bozga.

„Cu siguranță, un ministru al Economiei performant și care deține cunoștințe în domeniu ar fi găsit o altă soluție de finanțare a autostrăzii, probabil ar fi ales să definitiveze proiectul pe fonduri europene. Însă Dragnea a făcut greșeala să numească un incompetent în fruntea ministerului, astfel că acum românii trebuie să aștepte ca Fondului Suveran Naţional de Investiţii şi Dezvoltare să i se umple buzunarele, lucru care va dura suficient de mult, iar mai apoi să se înceapă procedura birocratică pentru demararea lucrărilor la autostrada Sibiu-Pitești. Fifor și-a asumat o pălărie mult prea mare pentru capacitățile sale. Această decizie fiind costisitoare pentru români”, a declarat Doru Bozga, consilier județean PNL.

 

Loading...
  1. min. economiei este unul din cele mai grele ministere iar daca vrei sa distrugi o economie care si asa nu-i destul de cosolidata atunci punem un personaj care cred ca nu stie nici macar definitia economiei

    Raspunde
  2. Asta parca e neam cu Tudose.Premierul.Si se pare ca doar ce s-a trezit.De unde ii scoate Gogu?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.