Liderii PNL Arad: PSD, un pericol la fel de mare ca şi Băsescu şi PDL

Liderii PNL Arad: PSD, un pericol la fel de mare ca şi Băsescu şi PDL

Liderii PNL Arad au pus semnul egal între PSD şi PDL, precum şi între premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu.
Senatorul Ioan Cristina a afirmat că Partidului Social Democrat îi este teamă să candideze singur la alegeri şi de aceea merge sub masca USD, la fel cum PDL a făcut-o sub masca MC-L sau ARD. „La fel cum PDL s-a ascuns sub alte nume, ca MC-L sau ARD, iată că acum şi celor de la PSD le este teamă să candideze sub propriul nume”, a declarat senatorul, într-o conferinţă de presă.
Întrebat despre „pesedizarea” ţării, senatorul a precizat că pericolul pe care PSD îl reprezintă pentru România este comparabil cu cel pe care-l reprezintă preşedintele Traian Băsescu. „Cred că sunt comparabili din acest punct de vedere. Diferenţa este doar aceea că Traian Băsescu este pe final de mandat”, a spus senatorul. Ioan Cristina a afirmat că „atât PDL cât şi PSD au avut întotdeauna tendinţe totalitare când au ajuns la putere şi că «pesedizarea» României e la fel de periculoasă ca şi Traian Băsescu”.
La rândul său, deputatul Mihăiţă Calimente a declarat că, la ora actuală, „PNL şi Crin Antonescu se află la o distanţă egală în ceea ce priveşte oponenţa, şi faţă de Traian Băsescu şi PDL, şi faţă de Victor Ponta şi PSD”. Mai mult decât atât, deputatul a afirmat că între Traian Băsescu şi Victor Ponta există o înţelegere: „Una scrisă, care este pactul de coabitare, şi una comportamentală”, explicând că încearcă să se erijeze în doi poli, unul de dreapta şi celălalt de stânga, alături de partidele lor, minimalizând rolul altor formaţiuni pe scena politică. „Ca şi cum Crin Antonescu şi PNL nici nu ar exista”, a spus deputatul.
În final, senatorul Ioan Cristina a adăugat că, în momentul de faţă, cea mai mare şi perversă manipulare a lui Victor Ponta o reprezintă declaraţiile privind refacerea USL.

  1. E nu va-ti gandit atunci ca va aliati cu PDL, acum ca sunteti uniti se poate trage concluzia ca ce a-ti spus voi PSD=PDL, acum este PSD=PNL=neocomunisti.

    Raspunde
  2. Ba GEORGE tu cine te crezi???Ce sti tu despre politica??? Bine ca te-ai dus cu PDL-ul……

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.