Parcul 23 August din Arad se va numi Parcul Sfânta Maria

Parcul 23 August din Arad se va numi Parcul Sfânta Maria

La intrarea în Primăria Municipiului Arad, începând cu data de 15.06.2016, sunt afişate două proiecte de hotărâre privind atribuirea de denumiri de străzi în municipiul Arad, cartier Westfield, la iniţiativa primarului, respectiv privind schimbarea de denumire a unui parc din municipiul Arad, de asemenea la iniţiativa primarului Gheorghe Falcă.

Astfel, parcul 23 August din Micălaca îşi va schimba denumirea în Parcul Sfânta Maria. Urmare necesităţii realizării de investiţii pe terenul ce constituie domeniul public al Municipiului Arad, prin amenajare de spaţii verzi, locuri de recreere pentru copii şi persoane vârstnice, se impune schimbarea denumirii parcului. Faţă de cele de mai sus, se propune promovarea unui proiect de hotãrâre pentru schimbarea denumirii parcului”, se arată în expunerea de motive din cadrul proiectului de hotărâre.

Până la data de 29.06.2016, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data 15.06.2016, între orele 8,00 – 18,00, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.

Arădenii pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro. sau aici: PH privind atribuirea de denumiri de străzi în municipiul Arad, cartier WESTFIELD; PH privind schimbarea de denumire a unui parc din municipiul Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.