Eusebiu Pistru: „Unde sunt membrii, domnule Florea?”

Eusebiu Pistru: „Unde sunt membrii, domnule Florea?”

Deputatul Eusebiu Pistru, preşedintele ALDE Arad, se declară stupefiat de declarațiile fostului primar al comunei Gurahonț, Gheorghe Florea.

„Am impresia că domnul Florea a visat că ALDE Arad a fost o filială cu peste 4000 de membri, din care 1.500 au plecat din partid la semnalul său. Dacă ALDE Arad ar fi avut peste 4000 de membri, ar fi obținut măcar 9 – 10% la toate scrutinurile, si ar fi avut parlamentari. Dimensiunile «gogoașei» servite de către domnul Florea, mult prea umflată, arată clar că el și ceilalți care sunt alături de el – maximum 20 în total – care nu toți sunt membri ALDE, conform datelor noastre din teritoriu, își dau aere de mari lideri, doar-doar vor mai păcăli câțiva naivi care să-i ajute la înființarea unei asociații, pe care, apoi, să o transforme în partid. Le spun oamenilor să nu se lase păcăliți, pentru că această cale este de mult bătătorită și toți care au încercat-o – nu fitecine, ci oameni politici de calibru – au realizat doar niște mari „fâs”-uri. Este de-a dreptul jenant să spui că au plecat din ALDE Arad, alături de tine, 1.500 de membri și că vor mai pleca și alții. Dacă, într-adevăr, ar fi fost așa, ei, ca foști lideri, trebuiau demiși de urgență pentru incompetență, după alegeri, din moment ce, având atîția membri, nu au reușit să câștige primării în județ sau să adune voturile necesare pentru un deputat. Acum încearcă să se arate capabili și buni lideri, în speranța că îi va crede cineva. Lucru de care mă îndoiesc profund. Totuși, nu sunt chiar sigur ce anume vor: Să încerce să își facă altceva pe cont propriu, să se erijeze în formatori de filiale pentru un partid nou înființat sau, prin declarații și acțiuni de acest gen, să încerce să facă, la comandă, cât mai mult rău singurului partid liberal, ALDE. Domnul Florea a spus că au plecat președinți de organizații din Chișineu Criș, o organizație care a făcut la alegerile parlamentare 77 de voturi pentru Camera Deputaților, organizația Sântana care a făcut 118 voturi și organizația Lipova, care a făcut 93 de voturi. Unde sunt membrii, domnule Florea? Din voturile pe care le-ați obținut, se vede că nu v-au votat nici măcar rudele”, a declarat Eusebiu Pistru.

  1. PISTRULE tu nu ai dus membrii in ALDE ,sunt membrii din perioada lui CIUPE .AI TUPEU MARE PISTRULE .

    Raspunde
  2. Auzi exprimare de deputat??? Organizație de partid care face voturi? Și apoi dacă ALDE, cel de dinainte de a -l uzurpa cu prezența domnul deputat din imagine ar fi avut 20 membri, ar însemna că prin voturile „făcute” chiar ar trebui felicitat.
    Domnule deputat, un partid nu face voturi. El propune o platformă politică membrilor săi și un program de administrare a țării în alegeri. Acest program ar aduce ca și o consecință, VOTURI.

    Raspunde
  3. PISTRU , ca om politic esti un zero, alatuei de IGAS, IOTCU si alti fripturisti.

    Raspunde
  4. Pistrule daca nu era PDL-ul ca si partid sa te puna unde esti nici nu treceai pe linga politica! Tu vorbesi de domnul Falca ! Daca nu te ridica el in politica erai pe nicaeri!Cine crezi ca vine cu tine la ALDE !? Doar cine nu te cunoaste sau oprtunistii ! Oportunisti aveti grija sa nu vi se promita acelasi loc la mai multi!!!!

    Raspunde
  5. Fratilor haideti la ALDE ca facem petreceri cu lautari si ceunuri sa mancati si sa beti ! Voi nu trebuie decat sa aduceti voturi sa o duca altiiii…bine in viata !!!!!!!

    Raspunde
  6. PISTRULE te-a facut FALCA deputat pe tine si pe IGAS MINISTRU ca sa-l loviti pe la spate .AVETI MULT TUPEU JEGOSILOR .

    Raspunde
  7. Pistrule ce membri ai adus tu in ALDE ? Cu tine nu vine nimeni doar de astia ce nu au avut vreun rost prin alte partide ! Iar din ALDE au ramas doar cei care i-au luat la pupat pe toti la rand sau cei care nu au avut incotr-o !

    Raspunde
  8. Mai nea Pistrule , atentie marita , fara Ionel Ciupe , ALDE al tau nu face nici 2% , pe bune , da chiar nu stiu daca asta mai s*a se implice politic !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.