Moneasa a primit 900000 de lei pentru refacerea PARCULUI din stațiune

Moneasa a primit 900000 de lei pentru refacerea PARCULUI din stațiune

Deputatul social-democrat Florin Tripa susține că Guvernul României a înţeles cu adevărat importanţa pe care o reprezintă staţiunea Moneasa în contextul imaginii judeţului Arad la nivel naţional şi internaţional.

În acest spirit, executivul a alocat suma necesară pentru refacerea parcului din staţiune, una dintre marile atracţii locale distruse de furtuna devastatoare din 17 septembrie 2017, spune Tripa.

„Am fost fericit să văd duminică, chiar de zilele staţiunii, cum un minunat colţ de verdeaţă prinde din nou contur spre satisfacţia localnicilor şi a numeroşilor turişti care iubesc Moneasa. Întreaga investiţie s-a ridicat la aproximativ 900000 de lei şi a fost realizată în mare parte din fonduri guvernamentale, în urma solicitărilor formulate de administraţia locală. Parcul, locul preferat de promenadă al turiştilor este astfel redat vizitatorilor într-o formă estetică adusă la gustul zilei. Vorbim despre un gazon ce se întinde pe o suprafață de 1800 metri pătrați, presărată cu tei, ienuperi, tuia şi alţi arbuşti. Satisfacţia mea cea mare este însă faptul că Guvernul României a realizat locul şi rolul staţiunii în circuitul turistic naţional şi a acţionat în consecinţă, şi mă refer aici inclusiv la banii alocaţi pentru reabilitarea drumului Bârsa – Moneasa. Un aspect foarte important, necesar a fi amintit, este că staţiunea a fost inclusă în Masterplanul pentru Turism iar în prezent Primăria Moneasa lucrează la elaborarea a două proiecte majore pe această linie”, spune deputatul PSD Arad Florin Tripa.

  1. Dragi tovarasi,
    900000 RON/1800 mp. inseamna simplu 500 RON/mp.
    Adica un pic mai mult de 100 EUR/mp de gazon cu ceva conifere mici de 5 -10 EUR buc. ici colo.
    Frumos tun tovarasu’ Tripa. Sigur ati facut o achgizitie directa pe SEAP cu dedicatie. Falca le rezolva cu Unicersul Verde. Tu cu cine ai pus-o?

    Raspunde
    • Felicitari Domnului deputat Tripa pentru initiativă !!! Pe cei care viziteaza statiunea nu-i interesează speculațiile tale tovarășe nowhereman , se vede că îți este ciudă pe toate reușitele Domnului Tripa .

      Raspunde
  2. Tovarășul Marin 13 iunie, 2018, 9:12 pm

    Da va roade rau invidia,se vede clar.Primarul si echipa sa nu ii va mulțumii niciodată pe Condea si pupincuristii lui.la cat de repede sa mușcat la curățarea si reamenajarea parcului nu aveti ce comenta,uitati-va la marele oraș Sebiș si dupa vorbiți,iti trebuia echipament de salvamontist sa treci prin parc,deci Ciocu mic si joc de glezne,se vede clar ca voi care va chinuiți sa scrieți pe aici sunteti înapoiați rau,mai umblați prin lume si dupa vorbiți,sau Duminica la cafea pe lac va gândiți ce mizerii sa mai faceți.Rusinicaaaa

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.