PERVERSIUNI SEXUALE pe FALEZĂ! „Oribil! Ce face Poliţia?” (FOTO)

PERVERSIUNI SEXUALE pe FALEZĂ! „Oribil! Ce face Poliţia?” (FOTO)

Un arădean ne semnalează fapte îngrozitoare, care se petrec pe faleza râului Mureş, lucruri despre care ziarul nostru a mai scris şi în trecut.

Potrivit acestuia, un bărbat s-a masturbat în această dimineaţă în faţa fiicei sale, care se afla în drum spre şcoală. „Fata mea e în stare de şoc. Norocul ei a fost că mergea cu încă două colege, pentru că vă daţi seama ce se putea întâmpla. E oribil! Ce face Poliţia? Ce face Poliţia Locală?”, întreabă părintele.

Astfel de fapte au mai fost semnalate şi în anii anteriori, tot pe faleza Mureşului.

De obicei, persoanele care recurg la asemenea gesturi au probleme psihice. Potrivit psihologilor, cei mai mulţi asemenea exhibiţionişti sunt inofensivi, dar există şi excepţii de la regulă.

Conform dicţionarului, exhibiţionismul este o perversiune sexuală ce constă în expunerea în public a organelor genitale.

Cei care sesizează asemenea fapte sunt sfătuiţi să anunţe Poliţia.

 

 

  1. nu numai pe malul muresului ci si in statia de tramvai de la gioneli sunt nebuni din astia

    Raspunde
  2. POLITIA, POLITIA LOCALA, JANDARMERIA si alte institutii platie pe banii nostrii ,trebuie sa circule mai mult pe jos nu cu masinile statului, unde dis de dimineata sunt la cafea si pe uma nu-i mai vede nimani, iar pe strazi suntem atacati de cersetori si aurolaci,

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.