Un arădean bate la porțile Guiness Book. Cum vrea să bată toate recordurile

Un arădean bate la porțile Guiness Book. Cum vrea să bată toate recordurile

Flaviu Hoțopan, originar din Arad, se pregătește intens pentru un proiect sportiv foarte îndrăzneț, cu care vrea să intre în Cartea Recordurilor.

Iată cum își prezintă acesta demersul pe Facebook:

„Astazi m-am decis sa fac public proiectul sportiv la care voi participa împreună cu membrii de la Federația Română de Kaiac Canoe, DreamSport, sub coordonarea Ministerului Tineretului si Sportului. În an centenar, la o suta de ani de Românie unită, dorim să arătăm, prin puterea exemplului, copiilor și părinților acestora că sportul poate reprezenta un viitor frumos, și prin munca și persevereță se pot obține reușite notabile. Totodată, dorim să atragem atenția sportivilor care sunt la început de carieră că drumul cel mai sigur spre victorie este munca, și că DOPAJUL distruge cariere, proiecte, precum și viitorul acestora.

Sportivii sunt ambasadorii unei țări, ei reușesc prin muncă și sacrificiu să transmită mesaje în lumea întreagă, și să crească notorietatea țării pe care o reprezintă.

Ca atare, vom parcurge întreaga Dunăre cu kayacul, în vederea stabilirii unui record mondial de viteză, actualul record înregistrat fiind de 35 zile. Obiectivul nostru este de a stabilii un nou record, sub 30 zile.

Cu această ocazie, dorim să transmitem tuturor țărilor dunărene un mesaj foarte important despre «Romania 100», dar și pentru Europa unită.

ÎMPREUNĂ SUNTEM PUTERNICI!!!”.

Îi ţinem pumnii şi îi urăm succes arădeanului!

Sursa: Flacăra Roşie

 

  1. Bravo Fratioare !!! Mult succes si bafta . Ma bucur sa mai vad astfel de initiative….

    Raspunde
  2. […] cursei despre care NewsAr a mai scris, au fost explicate de Flaviu Hoţopan pentru televiziunea Digi 24 (vezi video, […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.