Partidele politice de dreapta vor să-i readucă în ţară pe românii din străinătate

Partidele politice de dreapta vor să-i readucă în ţară pe românii din străinătate

Şi, desigur, să se bazeze pe voturile lor la alegerile prezidenţiale. În acest sens, preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat că trebuie găsită o ofertă clară, destinată românilor care trăiesc în străinătate.

Vasile Blaga mizează în acest sens şi pe situaţia lor familială, cu rudele rămase în ţară, dar şi pe faptul că în occident nu se mai câştigă atât de bine. „Poate nici mama (n.r. – din România) nu mai e atât de tânără şi, poate, nici ei nu mai câştigă atât de bine în străinătate”, a spus Vasile Blaga, într-o declaraţie preluată de posturile de televiziune.

Rămâne de văzut ce ofertă le vor face românilor din străinătate partidele de dreapta şi, mai ales, dacă va fi suficient de convingătoare încât să-l voteze pe candidatul acestora la alegerile prezidenţiale.

  1. vise frate nu ma mai intorc nicioadata!!!!!

    Raspunde
    • Bah asta e nebun???… Abia am scapat de saracie sa ne intoarcem inapoi, chipurile „ca nu mai castigam atat de bine”… bate campii…Maine plec acasa ca nu sunt buni peste 2000, ma duc sa-mi dea astia 200….si sa ii mai si votez

      Raspunde
  2. Același lucru s-a facut și în Ungaria în urma cu câțiva ani, dar acolo guvernul le-a oferit casă și locuri de muncă aproape la fel de bine platite ca-n occident

    Raspunde
  3. vasile blegu asta toata viata lui a fost o pula , doar nu era sa se schimbe acum la batranete !

    Raspunde
  4. Imi pare rau de tara mea.dar sunt convinsa ca nu se va schimba nimic nici chiar peste 50de ani….

    Raspunde
  5. Cine mai are încredere în ceea ce spun politicieni din ro? Ăștia mint de și ei cred! Eu nu mai am încredere nici în întrebările lor darămite în răspunsuri.

    Raspunde
  6. daca ar fi asa de rau afara nu ar mai pleca nimeni dar tot mai bine e acolo macar nu-si bate joc de tine al tau(romanul)

    Raspunde
  7. CU DRAG MA INTORC SI PE UN SALAR DE NIMIC NUMAI DACA BAGA-TI LA PUSCARIE ……PE VIATA……..PE CEI CARE L-AU UCIS PE CEAUSESCU……SI TOTI HOTII DIN PARLAMENT SI GUVERN CARE AU DISTRUS TARA DE 25 DE ANI INCOACE…….EI MAI BINE AR FI ATENTI CA TINERII CARE MAI SUNT IN TARA VISEASA NUMAI LA STRAINATATE SI NU VA FI NICI O SANSA SA RAMANA IN TARA…………ASA CA SA BAGE MINTILE IN CAPUL LOR PLIN DE CACAT CA DACA NU SE EA MASURI …..RADICALE………ROMANII VOR PARASI SI MAI MULT ROMANIA SI SE VA VEDEA IN 30…40 DE ANI CE VOR FACE ………VA FI O PROBLEMA CA IN ROMANIA NU VOR MAI FI ROMANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.