Veste MARE pentru TOŢI ABONAŢII RCS&RDS! Ce vi se PREGĂTEŞTE!

Veste MARE pentru TOŢI ABONAŢII RCS&RDS! Ce vi se PREGĂTEŞTE!

Vești bune pentru abonații RCS & RDS!

Cea mai mare companie de comunicaţii fixe din România și-a schimbat poziția de la „stabilă” la „pozitivă”, potrivit unor informații dezvăluite de agenția de rating Standard  & Poor’s (S&P), care a confirmat, luni, ratingul Cable Communications Systems (RCS & RDS) la „B+”. Profitabilitatea companiei a fost ajutată în principal de performanţele solide ale operaţiunilor de comunicaţii fixe ale companiei din România şi Ungaria, care şi-au majorat cu 5-7%, respectiv 10-13% numărul de clienţi în ultimul an.

Compania va împrumuta 375 de milioane de euro printr-o emisiune de obligațiuni și 1,43 miliarde de lei (317 milioane de euro) prin contractarea unui credit bancar, ambele derulate prin compania-mamă Cable Communications Systems, înregistrată în Olanda şi garantate cu activele companiei. Totodată, RCS & RDS ar putea lansa un serviciu de telefonie mobilă şi în Ungaria, având în vedere că a achiziţionat, deja, licenţe wireless acolo. Investiţia ar fi una semnificativă, la fel ca în România.

Cu toate că operaţiunile mobile ale RCS & RDS (Digi Mobil) au fost pe pierdere până în primul trimestru din acest an, acestea au trecut pe profit operaţional în trimestrul al doilea din acest an şi au o cotă de 11% pe piaţa din România per total, respectiv 23% din piaţa de abonamente mobile. Drept referinţă, S&P notează că primii doi operatori mobili din România după cota de piaţă sunt Orange (36%) şi Vodafone (22%).

Analiza Standard & Poor’s nu pomeneşte nimic despre extinderea RCS & RDS pe piaţa furnizării de energie, banii investiți sau perspectivele acestei investiții.

 

 

 

 

  1. si care este vestea buna?

    Raspunde
  2. Si care este vestea buna pentru abonati?

    Raspunde
  3. Vestea buna ar fi daca devine o firma serioasa in relatia cu clientii. Am incheiat in data de 01.08.2016 un contract pentru TV prin cablu si telefonie fixa si nici pana astazi nu a venit cineva de la firma sa faca instalarea. Au trecut aproape 3 luni si la intrebarile noastre s-au scuzat ca nu au echipamente. Atunci de ce incheie contracte sau de ce la incheierea unui contract nu furnizeaza toate informatiile???

    Raspunde
    • Spunele ca nu mai ai nevoie de serviciile lor,daca pana Vineri de exemplu nu vin sa-ti faca instalarea,promitele ca in momentul in care vin ei benevol le iei aparatura si le-o zbori in mijlocul curtii….eu asa am asteptat 1 luna jumate si pana nu i-am amenintat nu au venit

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.