BĂTAIA DE JOC la adresa arădenilor continuă! CE a GĂSIT o arădeancă în TRAMVAI

BĂTAIA DE JOC la adresa arădenilor continuă! CE a GĂSIT o arădeancă în TRAMVAI

Condiţiile de călătorie oferite de Compania de Transport Public şi preţurile mari ale biletelor şi abonamentelor, stabilite de administraţia locală în dispreţ total faţă de arădeni, nemulţumesc din ce în ce mai mulţi cetăţeni.

În acest context, o arădeancă a avut, vineri, neplăcuta surpriză de a descoperi o … gaură (foto, jos) într-un tramvai.

„Aceasta gaura se gasea azi dimineata in tramvaiul 18 barat.Pun si eu o intrebare pertinenta:la costul de 90 de lei abonament lunar pe care il achitam si noi ca si ceilalti calatori de pe alte rute nu vi se pare normal sa avem aceleasi conditii de calatorie ca cei de exemplu de pe ruta tramvaiului 3?Sau creati ruta defavorizata cu abonament mai ieftin si sa zicem ca e ok,desi nu e normal.La cost egal conditii egale domnule primar Gheorghe Falca.In capitala tarii la metrou este 70 de lei abonamentul,iar RATB-ul are abonament pt. toate liniile la 50 de lei,noi Aradul le suntem superiori cu gaurile noaste din tramvaie”, a scris Otilia Veres pe Facebook.

Postarea sa adunat zeci de comentarii şi a fost distribuită de alte câteva zeci de ori:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1655870177813689&set=gm.1529973743789233&type=3&theater 

Citeşte şi:

ÎNGROZITOR. Ce a fotografiat un arădean în tramvai

  1. Ar trebui desființate tramvaiele Ca și în Constanța și creată o nouă bandă de circulație pentru Mașini ! Ca transport public troleibuze căci nu polueaza

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.