Drum judeţean reparat de voluntari, cu ROABA şi LOPATA! Ce spun localnicii (VIDEO)

Drum judeţean reparat de voluntari, cu ROABA şi LOPATA! Ce spun localnicii (VIDEO)

Drumul judeţean 708, unul dintre cele mai proaste din judeţ, care leagă comuna Dieci de localităţile Berindia şi Păulean (comuna Buteni) şi, mai departe, de Sebiş, a început să fie reparat de localnici cu roaba şi lopata.

Aceştia au realizat şi o filmare, care a fost postată pe Facebook.

Dincolo de remarcile ironice la adresa Consiliului Judeţean Arad şi de obişnuitul haz de necaz, trebuie spus că respectivul drum este, la ora actuală, aproape impracticabil. Dar asta nu este o noutate, DJ 708 fiind într-o asemenea stare de mai mulţi ani de zile.

Acestea fiind spuse, mai rămâne de văzut când va găsi administraţia judeţeană resurse pentru reabilitarea acestuia. Sau, măcar pentru a-i plăti pe voluntarii care îl repară, asta ca să încheiem în acelaşi ton cu realizatorii filmuleţului.

Posted by Brasai Gheorghe on 10 Martie 2018

  1. Si pe Balcea îl doare la p..ă de ei și de noi !! Uitativa la Arad Siria cum arată ??!!? Asta e conducerea Cja ului …. ei stau doar prin Argentina. Cuba , Irlanda etc

    Raspunde
  2. Fara ironii si glumite de prost gust ,aceasta initiativa ar trebui popularizata si sprijinita de toti factorii locali si judeteni.

    Raspunde
  3. va mai rabda dumnezeu?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.